Nog geen klant? Maak kennis met onze koffie!

Koffie Abonnement vanaf 12 maanden

Stel zelf samen

Bekijk deze actie

Heel 2020 huurvrij!

Op de Baristi 100

Bekijk deze actie

Gratis koffieproeverij

Gratis koffie proeven

Bekijk deze actie

Gratis spoedhulp voor koffie

Direct gratis koffie

Bekijk deze actie

Koffiemachine op proef

Eerst testen

Bekijk deze actie

Gratis proefpakket voor bedrijven

Probeer onze koffie

Bekijk deze actie

Al klant? Geniet van deze voordelen.

Gratis verhuisservice

verhuisservice

Bekijk deze actie
Beste koffiemachine voor op kantoor

Partnerdeal

€ 150,- koffietegoed voor jouw bedrijf

Bekijk deze actie
Gio Coffee garantie

Gio Coffee Garantie

Onze belofte

Bekijk deze actie

Acties

Omdat wij iedereen willen laten genieten van goede koffie, hebben wij unieke acties. Acties op het gebied van koffie en koffiemachines. Wij willen jou en jouw bedrijf graag kennis laten maken met onze eigenzinnige koffie. Nog geen klant? Maak dan snel kennis met onze koffie en koffiemachines. Bekijk de speciale acties van Gio Coffee voor bedrijven.

Onze koffieacties; ideaal voor op de werkvloer

Op de werkvloer is koffie ook zeer populair. Daar wil je dan ook alleen de beste koffie. Voor je collega’s, je gasten en je klanten. Met onze nieuwste koffieacties kan jij ons assortiment uitproberen. Het betreft mooie aanbiedingen, speciaal voor bedrijven. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bepaal zelf. Geniet van een ultiem koffiemoment. Ook op de werkvloervloer. Juist op de werkvloer.

Koffieacties van Gio Coffee

Kies met je bedrijf voor een gratis koffieproeverij. Wij bieden je de mogelijkheid om alle koffiebonenmelanges gratis en vrijblijvend te proeven. Tijdens deze koffieproeverij voor bedrijven kun je gelijk enkele innovatieve koffiemachines bekijken. Of vraag een Gio Coffee proefpakket aan voor je bedrijf.  Met dit proefpakket kun je onze koffiemelanges eerst zelf ervaren en vergelijken. Leuk om samen met je collega’s uit te proberen. Liever eerst zelf een koffiemachine testen? Dat kan uiteraard ook bij Gio Coffee. Vraag een koffiemachine op proef. Test zo zelf het gebruiksgemak en de smaak van onze verse koffie.

Direct koffie nodig?

Van alle MKB-bedrijven, zit er elke dag minstens één bedrijf zonder koffie. Om deze reden heeft Gio Coffee het unieke concept opgezet: de Spoedhulp voor koffie. Hiermee leveren we ieder bedrijf in Nederland binnen één dag goede koffie! Gratis en geheel vrijblijvend natuurlijk. Voor de Spoedhulp kan je je ook aanmelden via onze speciale WhatsApp service. WhatsApp hiervoor naar: 06 54 200 356

€ 150,- koffietegoed met de partnerdeal

Ook als je al klant van ons bent, hebben wij een mooie actie voor je. Ken je iemand die op zoek is naar een koffieleverancier voor zijn of haar bedrijf? Met de Gio Coffee partnerdeal ontvangt jouw bedrijf én het bedrijf dat je op hebt gegeven € 150,- koffietegoed. Sportverenigingen, clubhuizen, verenigingen, instellingen, scholen, hechte klanten of contacten, bekenden, familieleden met bedrijven: iedereen die interesse heeft mag je opgeven.

Ga voor de beste koffie aanbieding

Ben je enthousiast geworden? Onderneem actie! Kies voor een van onze zakelijke aanbiedingen en bepaal het zelf. Ervaar samen met je collega’s de verschillende koffiemelanges. Probeer een koffiemachine. Beleef zelf wat wij bedoelen met goede, smaakvolle koffie. Wie weet behoort jouw bedrijf binnenkort tot onze zeer tevreden klantenkring.