Ontdek de krachtpatser onder de koffiemachines nu tijdelijk voor maar €25,- per maand*! De compacte Baristi 100 koffiebonenmachine is uniek in een soort en steelt de show op iedere werkvloer. Of je nu gaat voor een sterke espresso of een romige latte macchiato met verse melk, de Baristi 100 maakt het voor je!

Meer informatie>

*actie enkel geldig in combinatie met een koffiepakket

Uniek in zijn soort

De complete koffiebeleving

Bij Gio Coffee zijn we er van overtuigd dat je voor een perfecte kop koffie meer nodig hebt dan enkel een goede koffiemachine. Daarom gaat deze Baristi 100 actie* samen met een koffiepakket: koffie, thee, soep, bekers, suiker en melk. Zo geniet ieder van zijn eigen favoriet!

Liever enkel de koffiemachine? Ook dat kan natuurlijk! In dat geval is de Baristi 100 €33,- per maand. Nog steeds uniek voor zijn soort.

Meer informatie>
Actievoorwaarden

*Actieprijs is geldig zolang als het koffiepakket wordt afgenomen. Zie de voorwaarden of vraag ernaar bij de accountmanager.

Gio Coffee - Baristi 100 - Zakelijke koffiemachine - Scherm
Gio Coffee - Baristi 100 - Zakelijke koffiemachine - Uitgifte koffie
Koffiebonenmachine-Baristi-100
Gio Coffee - Baristi 100 - Zakelijke koffiemachine - Bonen kanister
Koffiebonenmachine-Baristi-100

De alleskunner

De Baristi 100 is met recht een allemansvriend. Hij draait zijn hand niet om voor de lekkerste koffievariaties met verse melk en ook de sterkte van de koffie is bij iedere bereiding apart in te stellen. Denk je nu: verse melk vergt vast veel onderhoud? Niet met de Baristi 100! Met het automatische reinigingsprogramma is het reinigen van deze koffiebonenmachine een fluitje van een cent.

Meer over de Baristi 100>

Gio Coffee Baristi 100 heel 2020 huurvrij

Perfect voor ieder bedrijf

Hoe groot of klein je bedrijf ook is, de Baristi 100 past zich aan. Zo past hij perfect in de koffiecorner voor een bedrijf met 10 collega’s, maar schaal je hem ook gemakkelijk op! Denk aan een Baristi 100 op iedere verdieping van het kantoor. Op die manier heeft iedereen zijn of haar favoriete energiemoment binnen handbereik. Ook ideaal, deze koffiebonenmachine kan zowel aan de waterleiding als op het waterreservoir. Dus ook als je geen waterleiding tot je beschikking hebt, geniet je van de lekkerste koffievariaties!

Direct een offerte>

Ik wil meer weten over de actie!

Meer weten over deze actie? Laat hier je gegevens met je vraag of opmerking achter. Wij beantwoorden deze binnen 1 werkdag.

Persoonsgegevens:
Aanhef
Bedrijfsgegevens:
Ja, ik ga akkoord met het privacy- en cookiebeleid*
Ja, ik blijf graag op de hoogte van acties en updates vanuit Gio Coffee