Gratis koffieproeverij

Gratis en vrijblijvend de beste koffie proeven?

Op een vrijblijvende manier kennis maken met de lekkerste koffie? Wij bieden je de mogelijkheid om alle koffiebonenmelanges gratis te proeven. Tijdens deze koffieproeverij voor bedrijven kun je gelijk enkele innovatieve koffiemachines bekijken! Onze accountmanagers komen geheel vrijblijvend langs op een geschikt moment.

Waaruit bestaat de gratis koffieproeverij?

Tijdens de koffieproeverij krijg je de kans om op een natuurlijke wijze bekend te raken met de rijke mogelijkheden van onze melanges. Verantwoord ondernemen is een belangrijke factor bij het kiezen van je koffieleverancier. Daarom bieden we je uitleg over de duurzame wijze waarop de koffiebonen zijn verwerkt.

Meer dan een bakje koffie proeven!

Alle zintuigen komen aan bod tijdens deze ware ontdekkingsreis. Het proeven van koffie begint met het bekijken van de koffiebonen. We vertellen je graag in alle geuren en kleuren hoe je de pure kwaliteit kunt herkennen. Vervolgens komt de geur aan bod. Iedere melange heeft weer een eigen(zinnige) aroma die duidelijk te onderscheiden is.

Ga je mee op ontdekkingsreis?

We nemen je mee langs alle landen waar onze koffiebonen vandaan komen. Je proeft bij ons alleen de meest smaakvolle koffiebonen die met liefde zijn verbouwd. Afkomstig uit landen zoals; Brazilië, Colombia, Honduras en Indonesië. De authentieke geur en smaak van deze natuurlijke koffiebonen is ongekend. Gebruik je zintuigen als inspiratie en ontdek welke melange het beste bij je past.

Meld je aan voor deze koffie aanbieding voor bedrijven!

Een gratis koffieproeverij voor bedrijven en instellingen is niet alleen een leuke ervaring. Je kunt er gerust een compleet dagje uit van maken. In de kantine van je eigen bedrijf! Je staat ook vrij om collega’s en partners uit te nodigen. Vul het formulier in en laat weten met hoeveel mensen je komt. Wij zetten de gratis koffie alvast klaar!

Vraag een gratis koffieproeverij aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.