Gratis verhuisservice

Gaat jouw bedrijf verhuizen?

Soms ontkom je er niet aan. Je hele bedrijf moet verhuizen. Dat kost veel tijd en geeft de nodige stress. Gio Coffee wil jou graag iets uit handen nemen. Wij verplaatsen jouw koffiemachine of espressomachine. Daarvoor hebben wij de gratis verhuisservice geïntroduceerd. Wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk weer de gewenste koffie kunt aanbieden. Juist vlak na een verhuizing is de beste koffie nodig. Even een ultiem koffiemoment met z’n allen na alle drukte. Een nieuwe locatie, maar de oude, vertrouwde koffie.

De Gio Coffee verhuisservice

Gio Coffee biedt jou de gratis verhuisservice aan. Deze geheel kosteloze service geldt voor alle bestaande Gio Coffee klanten. Jij hoeft je tijdens de verhuizing niet druk te maken over het koffiegedeelte. Dat nemen wij voor onze rekening. Jij wilt op je nieuwe locatie zo snel weer genieten van de beste koffie? Logisch. En wij zorgen daarvoor. Daar kun je op rekenen. Het leveren van deze service vinden wij net zo belangrijk als het leveren van goede koffie.

Inhoud van de gratis verhuisservice

Gio Coffee koppelt de koffiemachine los, transporteert en sluit alles aan op de nieuwe locatie. Zo ben je verzekerd van het juiste transport en goede installatie voor jouw heerlijke, vertrouwde koffie. Ook geven wij persoonlijk advies voor de plaatsing. Na plaatsing controleren wij de koffiemachine. Dit regelt Gio Coffee helemaal kosteloos voor jouw bedrijf. Dat doen wij graag. Aandacht voor service betekent aandacht voor jou! En die aandacht en service leveren wij graag tijdens jouw verhuizing. Omdat wij willen dat iedereen geniet van de eigenzinnige koffie van Gio Coffee. Op welke locatie dan ook.

Gratis koffiemachine verplaatsen

Wij hebben weinig voorwaarden voor het verplaatsen van jouw koffiemachine. Onze gratis verhuisservice geldt voor bestaande klanten bij Gio Coffee. Wij ontvangen graag een officieel bewijs van de verhuizing. De aanvraag voor verplaatsing moet minimaal drie weken van tevoren bij ons binnen zijn. Meer is niet nodig voor deze unieke service van Gio Coffee.

Dus gaat jouw bedrijf binnenkort verhuizen en ben je klant van ons? Kies voor gemak en schakel Gio Coffee in!

gratis verhuis service