Koffie Abonnement vanaf 12 maanden

Ben je klaar met lange contracten?

Van lekkere koffie op de werkvloer wordt iedereen blij. Waar we iets minder blij van worden is de lange contractduur die dat vaak met zich meebrengt. Gio Coffee begrijpt dat heel goed en daarom komen we met iets revolutionairs: het Koffie Abonnement. Een flexibel abonnement wat je tussentijds gemakkelijk aanpast en waarmee je al een verse koffiebonenmachine hebt vanaf 12 maanden looptijd! Stel zelf het abonnement samen>

Het beste van Gio Coffee

Er is natuurlijk niks lekkerder dan verse bonenkoffie met verse melkvariaties. Dat is nu voor ieder bedrijf binnen handbereik met onze eigen Baristi 25 en Baristi 100 koffiebonenmachines. In combinatie met onze eigen koffie melanges, samengesteld door onze proffessionele huisbarista, zorgen ze voor een perfecte smaakbeleving. Met vier verschillende koffiemelanges is er altijd wel een melange die perfect bij jouw bedrijf past. Kun je niet kiezen? Geen probleem, tussendoor switchen kan altijd!

Premium all-in service

Goede koffie is pas echt lekker als je er zorgeloos van kunt genieten. Daarom krijg je bij Gio Coffee altijd gratis all-in service. Dat betekent gratis onderhoud, service en levering van alles wat je nodig hebt voor de perfecte kop koffie. Jouw eigen ingrediëntenvertegenwoordiger komt op een afgesproken moment langs en bezorgt tot in het keukenkastje. Bij Gio Coffee betaal je nooit teveel. Je betaalt enkel voor de koffie die je hebt verbruikt!

Voordelen op een rijtje

✓ Geen risico met 30 dagen bedenktijd
✓ Flexibel abonnement vanaf 12 maanden looptijd
✓ Vanaf 11 cent per kop heerlijke koffie met verse melkvariaties

Ontdek jouw ideale Koffie Abonnement >

Vraag meer informatie over het koffie abonnement aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.