Gratis proefpakket voor bedrijven

Ervaar de lekkerste koffie voor je bedrijf met het Gio Coffee proefpakket!

Wil je écht lekkere koffie op je werk? Vraag dan een Gio Coffee proefpakket aan voor je bedrijf.  Met dit proefpakket kun je samen met je collega’s onze koffiemelanges eerst ervaren en vergelijken. Handig voor als je opzoek bent naar een nieuw koffiepartner! Onze ingrediënten/ koffievertegenwoordiger komt langs en levert de koffie speciaal voor jouw koffiemachine; koffiebonen, freshbrew-koffie of instantkoffie.

Proef de lekkerste koffie voor jouw bedrijf

Bij Gio Coffee geloven wij in de pure smaak van onze koffiemelanges. Deze zijn samengesteld door onze professionele huisbarista en geschikt voor elke koffieliefhebber. Van espressodrinker tot cappuccinodrinker en van liefhebber van filterkoffie tot fan van bonenkoffie. Bekijk hier onze koffie.

Heerlijk kennismaken met koffie voor jouw bedrijf

Voor onze koffie selecteren we de beste koffiebonen uit landen als Brazilië, Honduras, Ethiopië, Colombia en Indonesië. Hierdoor bieden we een breed scala aan smaakbelevingen. Koffie met de juiste balans tussen een  zuurtje én bittertje met een volle body en verfijnde afdronk. Proef het zelf met ons gratis proefpakket voor bedrijven

Je ontvangt een Gio Coffee proefpakket met:

  • Onze unieke koffiemelanges: koffiebonen, fresh-brew of instantkoffie
  • Koffiebenodigdheden zoals: Gio Coffee bekers, suikerzakjes en melkcupjes

Heb je liever dat we langskomen om meer te vertellen over Gio Coffee en onze verse koffie?  Vraag dan hier onze koffieproeverij aan!

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden voor een nieuwe koffiemachine? Bekijk hier onze koffiemachines of neem direct contact op via: 088 123 44 00

Ja, ik wil een gratis proefpakket!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.