Proef Gio Coffee nu zelf met een proefpakket

Wil je zelf graag een keer proeven hoe Gio Coffee smaakt? Dat kan! Naast de gratis en vrijblijvende koffieproeverij op locatie, kun je namelijk ook een proefpakket aanvragen. Aan de hand van jouw wensen stellen we een speciaal pakket voor je samen. Zo heb jij alles op kantoor om een echt Gio Coffee energiemoment te ervaren!

  • Ontdek vrijblijvend onze heerlijke koffiemelanges.
  • Proef samen met al je collega’s.
  • Waar en wanneer het jullie het beste uitkomt.

Vraag een proefpakket aan>

Gratis proefpakket koffie Gio Coffee

Ontdek samen de smaak van Gio Coffee!

Proef de smaak van Gio Coffee wanneer het jou uitkomt met ons koffie proefpakket. Wat je van het proefpakket kunt verwachten? We stellen aan de hand van jouw wensen een proefpakket samen met twee zakken koffie. De zetmethode is afhankelijk van jouw voorkeur: koffiebonen, fresh brew of instant. Daarnaast ontvang je van ons voldoende kartonnen bekers om ook alle fijnproevers binnen het bedrijf mee te laten proeven. Zo weet je zeker dat al je collega’s net zo enthousiast zijn als jij zelf. Uiteraard maken we het af met iets lekker voor bij de koffie...

Ontdek Gio Coffee>

Dit is in een notendop hoe het werkt:

Vraag aan - Icoon
1. Vraag aan
Contact - Icoon
2. Inventarisatie
Kies je smaak - Icoon
3. Proefpakket
Vrijblijvend proeven - Icoon
4. Samen proeven
Koffiemachine - Icoon
5. Kies koffiemachine

Vraag gratis een Gio Coffee proefpakket aan via onderstaand formulier.

Onze koffiespecialist in jouw regio neemt contact op om jouw wensen vast te stellen.

We maken speciaal voor jou een proefpakket wat volledig aan jouw wensen voldoet.

Samen met je collega’s kun je op een rustig moment zelf onze heerlijke koffiemelanges ontdekken.

Wil je nooit meer anders? Onze koffiespecialist helpt je graag met vinden van de perfecte koffiemachine voor jouw bedrijf.

Dit is Gio Coffee

Voor ons is koffie veel meer dan enkel gewoon een kop koffie, het is een energiemoment. Het draagt bij aan ons doel om jou energie te geven. Energie om je te ontwikkelen en te innoveren. Het mooiste is nog, jij geeft die energie ook weer door. Voor iedere gedronken kop koffie, doneren wij namelijk €0,01 aan een goed doel van Nederlandse bodem. Voor welk goed doel ga jij? Het Nationaal Ouderenfonds, Jantje Beton of Hulphond Nederland?

Maak ook impact>

Rainforest Alliance gecertificeerde koffiebonen

Ieder bedrijf is anders en zo ook jullie ideale koffiebeleving. Daarom heeft onze huisbarista verschillende koffiemelanges samengesteld. Zo is er de klassieke Grande, maar ook de uitgesproken Estremo. Laat je je liever ieder seizoen weer opnieuw verrassen? Dan is de Barista Choice een perfecte keuze! Ieder seizoen ontvang je een speciale koffiemelange. Al onze koffiebonen zijn afkomstig van Rainforest Alliance gecertificeerd koffieplantages. Zo gaat jouw energiemoment niet ten koste van mens, milieu en natuur.

Proef de koffiebonen>

Vraag gratis proefpakket aan

Wil jij een gratis koffie proefpakket ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij zorgen dat jij en je collega's snel onze koffie kunnen proeven!

Over het proefpakket:
Persoonsgegevens:
Aanhef
Bedrijfsgegevens:
Ja, ik ga akkoord met het privacy en cookie beleid*
Ja, ik blijf graag op de hoogte van acties en updates vanuit Gio Coffee