Topkwaliteit koffie
met de Baristi 100

Slimme koffiebonenmachine met verse melk

✓ Looptijd vanaf 12 maanden
✓ Tijdelijk héél 2020 huurvrij: beslis snel!
✓ In 2020: €0,- daarna €33,- per maandKoffiemachine met verse melkoplossing op kantoor

De Baristi 100 is de revolutionaire hoge kwaliteit koffiebonenmachine van Gio Coffee. Heerlijke cappuccino of een verse lungo. De Baristi 100 zet het voor je. Flexibiliteit staat centraal. De koffiemachine is super compact, kan worden afgesteld op smaak én kan overal worden geplaatst doordat je hem met waterreservoir kunt gebruiken, of aansluiten op de waterleiding. De Baristi 100, je favoriete nieuwe 'collega'.

Verse melk met de Lattia

Verse melk met de Lattia

Volautomatisch schuimt de Baristi 100 elke melk variatie die je kunt wensen. En hij houdt je melk koel en vers!

Customizable

Customizable

Drink koffie zoals jij het lekker vindt. Tijdens het zetten kan je de afstellingen nog aanpassen. Iedereen tevreden!

De Baristi 100 met 30 dagen bedenktijd? Vraag op proef aan.

30 dagen op proef

De Baristi 100 koffiebonenmachine

Zo bescheiden als de grootte van de koffiemachine, zo groots is deze koffieautomaat in opties. U vraagt, de Baristi 100 ‘zet’. Met 23 koffievariaties heeft iedere werknemer ruime keuze. De fijne user experience maakt het daarnaast iedere keer weer een klein feestje als je koffie pakt.


 • Verse melk in een compact design

 • Hoge kwaliteit en geruisloos

 • 7 inch touchscreen

 • Automatische spoelprogramma's

 • Wifi, 4G, Bluetooth, NFC en GPS

 • Koffie
 • Espresso
 • Dubbele espresso
 • Cappuccino
 • Latte Macchiato
 • Caffe Latte
 • Mochaccino
 • Choco
 • Espresschoc
 • Heet water

Capaciteit

Gebruikers5 - 30 gebruikers

Zetsnelheid40 tot 50 seconden

Aanbevolen kopjes per dag80 tot 100 koppen

Koffiereservoir1000 gram

Capaciteit afvalbak40 porties (doorvoer optioneel)

Inhoud waterreservoir1,8 liter of 6 liter

Specificaties

Afmetingen51,1 cm diep
40,3 cm (excl.Lattia) breed
58,2 cm hoog

Gewicht18,5 kg

Verbruik2700 watt

Aansluiting

Waterreservoir of waterleiding

Functies

 • Koffiekan functie
 • Smaakintensiteit instelbaar
 • Volautomatische reiniging
 • Dubbele uitgifte
 • Gescheiden (heet-) water uitgifte

Opties

 • Lattia 5 liter melkkoeler (1 liter incl)
 • Drapdoorval en waterafvoerset
 • Betaalsystemen
 • Bijpassende onderkast apart verkrijgbaar.
Zeer Compact

Zeer Compact

Veel voor weinig. De Baristi levert uitmuntende koffiekwaliteit maar is supercompact. Ideaal om te plaatsen in iedere werkomgeving.

Automatische reiniging

Automatische reiniging

Verse melk drinken is met de Baristi 100 een genot zonder keerzijde dankzij de volautomatische reiniging van de koffiemachine.

User Experience

User Experience

De koffiemachine is voorzien van een overzichtelijk 7 inch touchscreen. Met één druk op de knop drink je jouw favoriete koffie.

Betaal héél 2020
geen huur
voor de Baristi 100

✔ Professionele koffiebonenmachine met verse melk
✔ In 2020: €0,- daarna €33,- per maand
✔ Hoe sneller, hoe meer voordeel!

Ontdek direct jouw actieprijs
Betaal héél 2020 <br> geen huur <br> voor de Baristi 100

Ontdek de Baristi 100

De slimme en compacte koffiemachine met verse melk

Maak kennis met de Baristi 100. De slimme koffiebonen automaat van Gio Coffee, met verse melkoplossing de Lattia waarbij de kwaliteit van de koffie hoog in het vaandel staat. Deze exclusieve Gio Coffee koffiemachine biedt veel variëteit aan heerlijke koffies. Het compacte formaat en het gebruiksvriendelijke 7 inch touchscreen maakt hem ideaal voor bedrijven tussen 5-30 koffiedrinkers. Deze koffieautomaat is volledig “future proof” doordat alle connectiviteit mogelijkheden al ingebouwd zitten zoals Wifi, 2G, 3G, 4G, Bluetooth, NFC en GPS.

Hoge kwaliteit

De koffiemachine is gemaakt van hoge kwaliteit materiaal. Dat proef je terug. De maalschijven zijn de beste in zijn soort. Dit zorgt ervoor dat de meest optimale aroma kan vrijkomen tijdens het malen. Daarmee bereikt de koffiemachine een premium kwaliteit koffie en is hij geschikt voor de professionele wereld waar kwaliteitskoffie hoog in het vaandel staat.

Stille koffiemachine met verse bonen

De Baristi 100 zet een hoge kwaliteit kop koffie en vaak gaat dit gepaard met veel geluid. Bij deze koffiemachine is dit niet het geval want de baristi 100 is erg stil en bijna zelf geruisloos te noemen. Samen met dat de koffiemachine zowel op de vaste water aansluiting is te gebruiken als via het ingebouwde waterreservoir van 3L of 6L maken hem ideaal voor zakelijk gebruik.

Koffie met verse melk op het werk met volautomatisch reiniging

De Baristi 100 wordt standaard geleverd met de melkkoeler Lattia. Deze melkkoeler is opmerkelijk stil en energiezuinig. Door het unieke ontwerp met de opening aan de bovenkant verlies hij weinig koude lucht en de melkkoelkast schakelt automatisch uit als hij op temperatuur is. Met deze totaaloplossing drink je een latte macchiato of cappuccino met de lusten van verse melk, maar zonder de lasten van veel onderhoud. De automatische reiniging van het melksysteem is dus ook echt een pluspunt.

Betaalbaar hoge kwaliteit koffie op kantoor

Say hello to cappuccino met verse melk op kantoor. Met de grote keuze aan koffievariaties, bedient de Baristi 100 iedereen die van goede koffie houdt. De zetgroep is zeer geschikt voor verschillende incup grammages en daarmee bereikt de koffiemachine een premium kwaliteit enkele koffie maar ook als dubbele koffie. Zeer compleet en kwalitatief hoogstaand en dat voor een laag maandbedrag maakt de Baristi 100 uniek in de markt.

Unieke koffiemachine met unieke service

Baristakwaliteit betekent de hoogst mogelijke service. Bij Gio Coffee verlenen we enkel Premium Service. Dit betekent onder anderen gratis levering, installatie en een welkomstpakket t.w.v. €100,- bij jouw Baristi 100 koffiemachine. En dat is het begin. Wanneer de koffiemachine eenmaal staat, ontzorgen wij je bedrijf volledig. Op vaste momenten komen we langs en vullen we letterlijk de koffie aan tot in het keukenkastje. Zo heb je altijd koffiegarantie.

Vrijblijvende offerte ontvangen voor de Baristi 100?

Vraag hier aan

Offerte aanvragen voor de Baristi 100

Vraag een brochure van de Baristi 100 aan