Dé beste kwaliteit koffie
met de Baristi 25

Compacte koffiebonenmachine met verse melk

✓ Looptijd vanaf 12 maanden
✓ Vanaf €9,95,- per maand
✓ Inclusief 30 dagen bedenktijdKoffiemachine met verse melkoplossing op kantoor

De Baristi 25 is dé compacte, hoge kwaliteit koffiebonenmachine van Gio Coffee met een verse melk functie. Heerlijke cappuccino of een verse lungo. De Baristi 25 zet het voor je. Flexibiliteit staat centraal. De koffiemachine is super compact, kan worden afgesteld op smaak én kan overal worden geplaatst. De perfecte koffiemachine voor het MKB.

De lekkerste verse cappuccino

De lekkerste verse cappuccino

Met de Lattia melkkoeler schuimt de Baristi 25 in een oogwenk de lekkerste Cappuccino of Latté Macchiato. De Lattia houdt je melk koel en daardoor langer vers.

Koffie zoals jij het wilt. <br> Jij bepaalt!

Koffie zoals jij het wilt.
Jij bepaalt!

Drink koffie zoals jij het lekker vindt. Tijdens het zetten kan je de dikte van het melkschuim en de sterkte van de koffie nog aanpassen. Iedereen tevreden!

Overtuig jezelf: bestel nu de Baristi 25 met 30 dagen op proef!

30 dagen op proef

De Baristi 25 koffiebonenmachine

Zo bescheiden als de grootte van de koffiemachine, zo groots is deze koffieautomaat in kwaliteit. De koffiemachine is gemaakt van hoge kwaliteit componenten en dit maakt hem zeer stil. De verse melk functie met automatische reiniging maakt de Baristi 25 de perfecte machine voor het MKB die gaan voor kwaliteit.


 • Verse melk in een compact design

 • Hoge kwaliteit machine

 • Automatische spoelprogramma's

 • Premium kwaliteit koffie

 • Koffie
 • Espresso
 • Dubbele espresso
 • Cappuccino
 • Latte Macchiato
 • Caffe Latte
 • Mochaccino
 • Choco
 • Espresschoc
 • Heet water

Capaciteit

Gebruikers1 - 5 gebruikers

Zetsnelheid45 tot 55 seconden

Aanbevolen kopjes per dag10 tot 15 koppen

Koffiereservoir250 gram

Capaciteit afvalbak11 porties

Inhoud waterreservoir1,8 liter

Specificaties

Afmetingen37,0 cm diep
30,2 cm (excl.Lattia) breed
45,0 cm hoog

Gewicht18,5 kg

Verbruik1400 watt

Aansluiting

Waterreservoir

Functies

 • Smaakintensiteit instelbaar
 • Volautomatische reiniging
 • Dubbele uitgifte

Opties

 • 750 gram bonen verhoger
 • Bijpassende onderkast apart verkrijgbaar.
Zeer Compact

Zeer Compact

Veel voor weinig. De Baristi levert uitmuntende koffiekwaliteit maar is supercompact. Ideaal om te plaatsen in iedere werkomgeving.

Automatische reiniging

Automatische reiniging

Koffie drinken met verse melk is met de Baristi 25 een genot zonder keerzijde dankzij de volautomatische reiniging.

User Experience

User Experience

De koffiemachine is voorzien van duidelijke knoppen. Met de dubbeluitgifte functie zet je snel koffie voor jou en je collega.

Stel zelf jouw
koffie abonnement
samen

✔ Professionele koffiebonenmachine met verse melk
✔ Flexibel koffie abonnement: vanaf 12 maanden
✔ Al vanaf €9,95 per maand

Stel nu samen
Stel zelf jouw<br> koffie abonnement<br> samen

Ontdek de Baristi 25

Dé compacte zakelijke koffiemachine met verse melk

Maak kennis met de Baristi 25. De compacte premium kwaliteit koffiebonen automaat van Gio Coffee, met verse melkoplossing de Lattia waarbij de kwaliteit van de koffie hoog in het vaandel staat. Deze exclusieve Gio Coffee koffiemachine biedt super kwaliteit koffie met verse melk voor een betaalbare prijs. Het compacte formaat en het gebruiksvriendelijke automatische reinigingprogramma maakt hem ideaal voor bedrijven tussen 1-5 koffiedrinkers.

Hoge kwaliteit

De koffiemachine is gemaakt van hoge kwaliteit componenten. Dat proef je terug. De maalschijven zijn de beste in zijn soort. Dit zorgt ervoor dat de meest optimale aroma kan vrijkomen tijdens het malen. Daarmee bereikt de koffiemachine een premium kwaliteit koffie en is hij geschikt voor de professionele wereld waar kwaliteitskoffie hoog in het vaandel staat.

Stille koffiemachine met verse bonen

De Baristi 25 zet een hoge kwaliteit kop koffie en vaak gaat dit gepaard met veel geluid. Bij deze koffiemachine is dit niet het geval want de baristi 25 is erg stil en bijna zelf geruisloos te noemen. Samen met dat de koffiemachine overal in je kantoor geplaatst kan worden door een ingebouwd 1,8 liter waterreservoir maakt hem perfect voor klein zakelijk gebruik.

Koffie met verse melk op het werk met volautomatisch reiniging

De Baristi 25 wordt standaard geleverd met de melkkoeler Lattia. Deze melkkoeler is opmerkelijk stil en energiezuinig. Door het unieke ontwerp met de opening aan de bovenkant verlies hij weinig koude lucht en de melkkoelkast schakelt automatisch uit als hij op temperatuur is. Met deze totaaloplossing drink je een latte macchiato of cappuccino met de lusten van verse melk, maar zonder de lasten van veel onderhoud. De automatische reiniging van het melksysteem is dus ook echt een pluspunt.

Betaalbaar hoge kwaliteit koffie op kantoor

Say hello to cappuccino met verse melk op kantoor. Met de automatische opschuim functie voor verse melk, bedient de Baristi 25 iedereen die van cappuccino of  latte macchiato houdt. De zetgroep is zeer geschikt voor verschillende incup grammages en daarmee bereikt de koffiemachine een premium kwaliteit enkele koffie maar ook als dubbele koffie. Zeer compleet en kwalitatief hoogstaand en dat voor een laag maandbedrag maakt de Baristi 25 uniek in de zakelijke markt.

Unieke koffiemachine met unieke service

Baristakwaliteit betekent de hoogst mogelijke service. Bij Gio Coffee verlenen we enkel Premium Service. Dit betekent onder anderen gratis levering, installatie en een welkomstpakket t.w.v. €100,- bij jouw Baristi 25 koffiemachine. En dat is het begin. Wanneer de koffiemachine eenmaal staat, ontzorgen wij je bedrijf volledig. Op vaste momenten komen we langs en vullen we letterlijk de koffie aan tot in het keukenkastje. Zo heb je altijd koffiegarantie.

Vrijblijvende offerte ontvangen voor de Baristi 25?

Vraag hier aan

Offerte aanvragen voor de Baristi 25

Vraag een brochure van de Baristi 25 aan