Candarel zoetstofsticks Gio Coffee Zakelijk

Een goed alternatief voor suiker

De Canderel zoetstof sticks is een goed alternatief voor suiker: het is net zo zoet als suiker, alleen dan slechts 2 kcal per stick. De Canderel zoetstof sticks bestaan uit aspartaam en acesulfaam-K. Op een perfecte wijze gebalanceerd om de smaak van suiker zo goed mogelijk na te bootsen. Maak je koffie of thee net even wat zoeter met een Canderel stick!

Ben je op zoek naar een alternatief voor zoetstof sticks? We hebben ook nog Gio Coffee suikersticks en Van Gilse suikerklontjes.

Altijd voldoende voorraad

Zodra je kiest voor Gio Coffee, hoef je je geen zorgen te maken over de voorraad van koffie- en theebenodigdheden. Eén van onze ingrediëntenvertegenwoordigers komt op een vast moment langs om jouw voorraad bij te vullen. Zo kun je altijd genieten van heerlijke koffie!

Maak de koffiehoek compleet:

Gio-Coffee-kartonnen-bekers
FSC® gecertificeerd Duurzame kartonnen bekers Stevig en hittebestendig
Bamboe roerstaafjes
Milieuvriendelijke roerstaafjes Past perfect bij de bekerdeksels 100% bamboe

Veelgestelde vragen

 • Hoe kies ik de juiste koffiemachine op kantoor?

  Bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor op kantoor begin je bij het berekenen van het aantal koffiedrinkers. Zo maak je een eerste voorselectie op de capaciteit die je van een koffiemachine verwacht. Daarna kies je de gewenste zetmethode, type melkoplossing en welke koffievariaties je wilt gaan drinken.

 • Hoe belangrijk is goede thee op kantoor?

  Er wordt in Nederland heel veel thee gedronken op kantoor. Het is dan ook minstens zo belangrijk dat je naast de beste koffie op het werk, ook de beste thee schenkt. Met onze eigen Gio Leaves theelijn hebben we in ieder geval altijd een passende smaak voor jou en je collega’s!

 • Kan ik ook suiker, melk en andere producten bestellen?

  Wij kunnen alles leveren om jouw koffiehoek compleet te maken: van suikersticks tot melkcupjes en van roerstaafjes tot een koekje bij de koffie. De bijproducten worden, net als onze koffiemelanges, uitgeleverd via onze ingrediëntenvertegenwoordigers.

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Is het ook mogelijk om alleen koffie af te nemen?

  Ja, dat is mogelijk! Indien je alleen onze koffie wilt afnemen, word je ingrediëntenklant. Wil je hier meer over weten? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.