Gio Coffee klanten uit de industrie en bouw over koffie en koffiemachines
A. de Jong groep is een van de Gio Coffee klanten die, als bedrijf in de industrie en bouw, geniet van de service en producten van Gio Coffee. Onder de industrie- en bouwsector vallen bedrijven uit de secundaire sector zoals automotive, industriële productiebedrijven, maar ook projectontwikkelaars in de bouwsector.

De bedrijven uit deze industrie- en bouwbranche laten met veel tevredenheid en trots zien hoe ze hun koffievoorzieningen samen met Gio Coffee geregeld hebben. Van de kleinste bouwaannemers tot grote staalfabrieken.
Benieuwd wat Gio Coffee voor jouw bedrijf in de industrie- en bouwbranche kan doen?
Neem hier contact op voor vrijblijvend advies en een gratis koffieproeverij! >
Echt goede koffie voor je bedrijf in de industrie of bouwsector?
Bedrijven in de industrie en bouw zijn vaak bedrijven met grote en hele diverse werkplekken. Dat maakt het voor bedrijven uit deze branche vaak een uitdaging een passende koffieoplossing te vinden. Toch is goede koffie juist hier essentieel. Zo is een goede kop koffie, tussen het werk door, niet weg te denken voor een werknemer in de bouw. Gio Coffee helpt je daarom graag met het vinden van de juiste koffieoplossing die past bij jouw bedrijf in de industrie of bouwsector!
Koffievoorzieningen voor bedrijven in de industrie en bouw
Door onze specifieke branchegerichtheid weten we bij Gio Coffee wat belangrijk is voor jouw industrie- of bouwbedrijf. Veel bedrijven in deze branche kiezen voor Fresh-brew of instant-koffiemachines. Dit zijn koffiemachines die grote hoeveelheden koffie kunnen zetten in korte tijd. Ideaal voor een grote fabriekskantine, waarbij iedereen tegelijkertijd hun pauze ingaat. Voor bedrijven waar veel koffieliefhebbers werken, zijn er veel mogelijkheden met koffiebonenmachines. Hiermee zorg je voor de lekkerste koffie gemaakt van verse koffiebonen. Perfect als je veel klanten of andere contacten over de vloer krijgt.
Koffiemelanges die inspirreren voor in de industrie en bouwsector
Ieder bedrijf in de industrie en bouw is anders. Daarom laten we je graag vrijblijvend onze koffiemelanges proeven en geven we passend koffieadvies. Ga je liever voor fresh-brew of intant-koffie? We laten je het graag beleven. Of dat nu met een vrijblijvende koffieproeverij is of met een koffiemachine op proef. We helpen je bij het kiezen van een koffiemachine die echt past bij je bedrijf. Of je nu een koffiemachine zoekt voor in een fabriekshal, bouwplaats, of gewoon voor in de kantine of op kantoor. Gio Coffee biedt een keuze uit diverse stijlvolle en praktische koffiemachines die passen bij elke bedrijfsvorm in de bouw en industrie.
Ruime keuze in koffie voor op elke werkplek
Klanten en personeel genieten pas optimaal van hun koffiemoment als ze kunnen kiezen wat ze echt lekker vinden. Van sterke espresso tot een romige cappuccino of Latte macchiato in verschillende melk- en koffielagen.  Alle koffiebonen– , freshbrew- en instant-koffiemachines bieden verschillende koffieopties. Dus wil je bijvoorbeeld twee verschillende koffiebonenmelanges, een cappuccino van verse melk, of een koffiesterkte regelaar? Dan helpen we je graag je koffiewensen te vervullen!