Koffie en koffiemachines voor het onderwijs; de ervaringen van klanten

EuroCollege en vele andere onderwijsinstellingen genieten al jaren van de koffie, koffiemachines en diensten van Gio Coffee. Deze bedrijven in het onderwijs kiezen voor gemak en koffiekwaliteit.

Met veel tevredenheid en trots laten deze bedrijven zien hoe zij hun koffievoorzieningen samen met Gio Coffee geregeld hebben. Van de kleinste opleidingen met enkele klaslokalen tot grote onderwijsinstellingen met grote bedrijfskantines. Voor elke bedrijf in is een koffieoplossing op maat!

Benieuwd wat Gio Coffee jouw onderwijsinstelling kan bieden?
Neem hier contact op voor vrijblijvend advies en een gratis koffieproeverij! >

 

Lekkere koffie voor bedrijven in het onderwijs

Bij onderwijsinstellingen zien we een grote diverse vraag naar koffievoorzieningen. Van goede koffie van koffiebonen in de docentenkamer tot fresh-brew koffiemachines voor in de kantine. Met het vinden van de beste koffieoplossing en de beste koffie helpen we je graag!

Koffiemachines voor onderwijsinstellingen

Bij een bedrijf in het onderwijs hoort een gebruiksvriendelijke koffiemachine. Een koffiemachine die past bij je onderwijsinstelling en die leerlingen en docenten gemakkelijk kunnen gebruiken. Heb je net als het EuroCollege liever dat leerlingen betalen voor hun koffie? Dan leveren we een koffiemachine met een betaaloptie.

Een passende koffiemachine voor de kantine, docentenkamer of het klaslokaal

Dat er goede koffie aanwezig moet zijn op elke school is natuurlijk wel een feit. Zo blijft iedereen scherp en bij de les. Pak het daarom goed aan als je een koffiemachine kiest voor je onderwijsinstelling. Gio Coffee biedt een aantal stijlvolle en compacte koffiemachines. Door de compacte afmeting van de koffiemachines passen deze goed in kleine kantines, gespreksruimtes of klaslokalen.

Lekkere koffie om bij de les te blijven

Met de koffiemachines van Gio Coffee zet je de meest uiteenlopende koffievariaties. Perfect geschikt voor bedrijven in het onderwijs met veel leerlingen die dagelijks de koffiemachine gebruiken. Veel opleidingsinstellingen gaan voor Freshbrew-koffie, voor een klassieke goede kop filterkoffie. Wil je met als opleidingsinstelling echte koffiekwaliteit? Dan adviseren we te gaan voor koffie van verse koffiebonen. Hiermee krijg je naast de lekkerste espresso ook heerlijke cappuccino’s. Daarnaast proef je direct de intense smaak van van verse koffie. We komen onze koffiebonen graag vrijblijvend laten proeven!