Het koffieverhaal van Gio Coffee klanten in de Retail en detailhandel

Sunday’s, Vepo Cheese, Leapp en nog vele andere bedrijven genieten al jaren van de koffie, koffiemachines en diensten van Gio Coffee. Hieronder vallen onder andere kledingzaken, bloemenwinkels, juweliers, telecomwinkels, tuincentra en levensmiddelenwinkels.

Deze bedrijven, die veelal aan consumenten leveren, laten met tevredenheid en trots zien hoe ze hun koffievoorzieningen samen met Gio Coffee geregeld hebben. Van de kleinste bedrijven tot ondernemingen met verschillende vestigingen en grote kantoren.

Benieuwd wat Gio Coffee voor jouw bedrijf in de retail en detailhandel kan betekenen?
Neem hier contact op voor vrijblijvend advies en een gratis koffieproeverij! >

Waarom goede koffie voor je bedrijf in de retail en detailhandel?

Als bedrijf in de retail en detailhandel ben je constant in contact met consumenten. Deze consumenten maken over het algemeen een snellere aankoopbeslissing. Hierdoor is het belangrijk een nieuwe klant direct goed te verwelkomen. Hierbij speelt koffie een belangrijke rol. Daarom kiezen veel MKB bedrijven in de retail en detailhandel voor een goede koffievoorziening.

Dé koffieleverancier voor retail en detailhandel bedrijven

Bij Gio Coffee weten we hoe belangrijk goede koffie in de retail en detailhandel is voor je business. Daarom helpen wij graag bedrijven met onze expertise. We voorzien in de meest geschikte koffievoorziening en blijven verantwoordelijk voor de koffielevering en het onderhoud aan de koffiemachine. Hiermee helpen we ook jouw bedrijf in de retail en detailhandel naar een hoger niveau. Of het nu gaat om servicegerichtheid en koffiegemak of gewoon om hele goede koffie voor je bedrijf!

Goede koffie voor klanten

Gio Coffee heeft veel koffiemachineopties. Speciaal ontwikkeld voor de diverse bedrijfsvormen in de retail en detailhandel. Elk bedrijf heeft een koffiemachine met een ander doel. Daardoor heeft elk bedrijf in de retail en detailhandel andere wensen. Bij Gio Coffee helpen we je bij het kiezen van een koffiemachine die echt past bij je bedrijf.

De juiste koffiemachine voor bedrijven in de retail en detailhandel

Gio Coffee heeft stijlvolle en praktische koffiemachines die passen bij elke bedrijfsvorm in de retail en detailhandel. Ben jij als bedrijf in de reatil en detailhandel opzoek naar een koffiemachine voor je klanten? Dan adviseren we je te gaan voor koffie van verse koffiebonen. Hiervoor bieden we veel verschillende koffiebonenmachines. Passend bij je bedrijfsgrootte, drankvoorkeuren, bedrijfsvormgeving en verdere wensen. Bekijk hier alle koffiebonenmachines >

Een koffiemachine op maat

Kies een koffiemachine die goed past in je bedrijfsruimte. Zoek je een koffiemachine voor je ontvangstruimte, showroom of wachtkamer? Voor elke bedrijfsruimte is een passende koffieoplossing. Variërend in de diverse compacte afmetingen van de koffiemachines, de koffiecapaciteit en koffievariaties. Om goed tot ieders koffiewensen te voldoen, bieden we ook diverse koffieoplossingen van koffiebonen en freshbrew- tot instant-koffie. Ook vinden we oplossingen voor uitdagende bedrijfsruimtes. Heeft de ruimte bijvoorbeeld geen wateraansluiting? Geen probleem, daarvoor hebben we diverse koffiemachines met waterreservoir.

De juiste koffie voor een goede eerste indruk

Is de koffie die jij je klanten aanbied representatief aan je bedrijf en de producten die je verkoopt? Zo niet, dan is het verstandig hier iets aan te veranderen. Bekijk goed de wensen van je klanten en personeel. Waarin kan je hun koffiebehoeften voorzien? Bij Gio Coffee laten we je graag onze verschillende koffiemelanges proeven. Zo weet je zeker dat je koffie krijgt waar iedereen blij mee is! Uiteraard bieden onze koffiemachines ook de mogelijkheid tot het zetten van een kopje thee of warme Choco. Koffiemachines met melktopping of verse melk, voorzien in de meest uiteenlopende koffievariaties als de cappuccino, latte macchiato of cortado.

Benieuwd wat het beste bij jouw bedrijf in de retail en detailhandel past? We geven je graag advies >