Klanten over goede koffie en koffiemachines in de beauty-branche

Sunday’s en nog vele andere beauty-bedrijven genieten van de koffiekoffiemachines en diensten van Gio Coffee. Deze bedrijven in de schoonheid en verzorging zijn voornamelijk: kapperszaken, nagel-, zonnestudio’s-, massage- en beautysalon’s. Heb je een bedrijf in de zorg? Leer er hier meer over >

Deze bedrijven uit deze beauty-branche laten met veel tevredenheid en trots zien hoe ze hun koffievoorzieningen samen met Gio Coffee geregeld hebben. Van de kleinste nagelstudio’s tot tot de grootste landelijke beauty-ketens.

Benieuwd wat Gio Coffee voor jouw beauty-bedrijf kan beteken?
Neem hier contact op voor vrijblijvend advies en een gratis koffieproeverij! >

Lekkere koffie nodig voor jouw bedrijf in de schoonheid en verzorging

Als ondernemer van een beauty-bedrijf wil je je klanten natuurlijk goed in de watten leggen. Dit doe je natuurlijk niet alleen met een schoonheids- of verzorgings-behandeling. Ook de service van je bedrijf is erg belangrijk. Goede service zit ‘m soms in de kleine dingen. Bijvoorbeeld je klanten bij binnenkomst verwelkomen met een goede kop koffie. Eerder deed Gio Coffee een onderzoek onder bedrijven in de beautybranche. Hieruit bleek dat het aanbieden van een goede kop koffie in een beautysalon zorgt voor hogere klanttevredenheid. Met koffie leg je klanten dus echt goed in de watten!

Koffievoorzieningen voor beauty-bedrijven

Veel beauty-bedrijven hebben koffiebonenmachines. Hiermee serveer je je klanten heerlijke koffie van verse koffiebonen. De lekkerste koffie voor in de wachtkamer of na een verzorgingsbehandeling. We weten als geen ander wat belangrijk is voor jouw beauty-bedrijf. Zo weten we door ervaring in de beauty-branche wat er speelt, waar we specifiek op moeten letten en in welke koffiebehoefte we kunnen voorzien. We adviseren je bedrijf in de schoonheids- of verzorgingsbranche graag. Toch liever een Fresh-brew of instant-koffiemachine? Ook dat kan natuurlijk. Vrijblijvend advies en onze koffiemelanges proeven? Vraag dan de koffieproeverij aan!

Verwen je beauty-klanten met écht goede koffie

Ga je voor een koffiebonenmachine dan hebben we diverse koffiemelanges. Zo hebben we de Gio Grande en de Gio Eccellente koffiebonen voor ieder wat wils. Beide ideaal voor zowel een heerlijke sterke espresso of juist een lekkere cappuccino of Latte macchiato. Ook onze fresh-brew en instant-koffie hebben we in diverse soorten melanges. Zo ben je zeker van een koffie die écht past bij de smaak van jouw personeel en beauty-klanten.

De beste koffiemachine voor jouw beauty-bedrijf

Koffiemachines hebben we bij Gio Coffee in alle vormen en maten. Perfect passend in jouw wachtkamer of keuken. Bekijk bijvoorbeeld onze compacte koffiebonenmachines zoals de Verona of de Jura-koffiemachinemodellen. Koffiemachines met een stijlvolle en moderne uitstraling die passen bij jouw beauty-bedrijf. Neem de Lucca koffiebonenmachine bijvoorbeeld; een machine met een strakke vormgeving, verlichte touch display en verfijnde afwerking. Geen wateraansluiting in je beautysalon? We hebben ook koffiemachine met waterreservoir. Deze zet je gemakkelijk op elke plek in je beauty-bedrijf.

Koffiekeuze voor elk type klant in de schoonheids- en verzorgingsbranche

Omdat je waarschijnlijk veel verschillende soorten klanten over de vloer krijgt, is het goed om een breed koffieassortiment te hebben. Met veel van de Gio Coffee koffiemachines maak je niet alleen heerlijke zwarte koffie of espresso, maar ook alle mogelijke melkkoffie-variaties. Koffievariaties als cappuccino, latte macchiato en cortado. Daarnaast bieden we met onze koffiemachines ook opties voor thee en warme Choco.

Benieuwd wat het beste bij jouw beauty-bedrijf past? We geven je graag advies >