Gio Coffee voor de sport en recreatie branche

Dorphuis ‘t Web, !Triggr en nog vele andere bedrijven genieten al jaren van de koffie, koffiemachines en diensten van Gio Coffee. Hieronder vallen onder andere -verenigingen en sportscholen, buurthuizen, activiteitencentra en entertainment bedrijven.

Deze bedrijven laten met tevredenheid en trots zien hoe ze hun koffievoorzieningen samen met Gio Coffee geregeld hebben. Van de kleinste bedrijven tot ondernemingen met verschillende vestigingen en grote kantoren.

Benieuwd wat Gio Coffee voor jouw bedrijf in sport en recreatie kan betekenen?
Neem hier contact op voor vrijblijvend advies en een gratis koffieproeverij! >

Waarom goede koffie voor je sport en recreatie bedrijf?

Als bedrijf in de sport en recreatie heb je als doen klanten een mooie dag aan te bieden. Of dit nu een creatieve workshop is of een gezonde sportles. Koffie hoort bij deze beleving en draagt bij aan het goede gevoel waarmee kanten uiteindelijk hun dag afsluiten. Veel sportbedrijven en recreatiebedrijven kiezen daarom voor goede koffievoorzieningen. Voor goede koffie bij de ontvangst of in de korte pauze van een sportles of activiteit.

Gio Coffee als branchespecialist voor sport- en recreatiebedrijven

Met veel klanten in de sport- en recreatiebranche weten wij als geen ander wat de koffiewensen zijn voor deze branche. Met deze ervaring voorzien we graag ook jouw bedrijf met de meest geschikte koffievoorziening. Daarbij zorgen we dat je nooit zonder koffie komt te zitten en onderhouden we je koffiemachine. Zo zorgen we er samen voor dat je klanten altijd een goede kop koffie aan kan bieden.

Goede koffie voor klanten

Met onze verschillende koffiesoorten hebben we voor elk bedrijf in de sport of recreatiebranche een goede koffieoplossing. Of je nu opzoek bent naar de lekkerste koffie van verse koffiebonen of naar klassieke Fresh-brew filterkoffie. Ook voor grote sportscholen of recreatiebedrijven hebben we instantkoffie. Voor de beste koffieoplossing voor jouw bedrijf adviseren we je graag. Vraag hiervoor een gratis koffieproeverij aan om direct onze koffiemelanges te ervaren. Natuurlijk blijft het niet bij koffie… Een goede koffiemachine met de juiste voorkeursinstellingen voor jouw bedrijf is natuurlijk minstens zo belangrijk. Gio Coffee biedt daarom een breed assortiment aan van diverse koffiemachines die aansluiten bij jouw koffiewensen.

Koffiemachines voor bedrijven in de sport en recreatie

Ben jij als sport- of recreatiebedrijf opzoek naar een koffiemachine voor je klanten? Dan zijn er veel mogelijkheden. We geven je hiervoor vrijblijvend advies op basis van je bedrijfsgrootte, bedrijfsruimte en je koffieafnemers. Wil je met je sport- of recreatiebedrijf de lekkerste koffie van verse koffiebonen schenken? Bekijk dan onze koffiebonenmachines.

De juiste koffiemachine met persoonlijke koffievookeuren

Alle koffiemachines verschillen in de koffievariatie mogelijkheden. Liever een cappuccino met verse melk, een extra sterke espresso of warme Choco? Voor alle wensen is een geschikte koffiebonenmachine. Daarnaast hebben onze koffiemachines diverse aansluitingssystemen en compacte formaten. Hierdoor kunnen we de koffiemachines overal in je bedrijf plaatsen. Of je nu een bedrijfsplek hebt zonder wateraansluiting of weinig ruimte op de keukentafel. Ditzelfde geldt natuurlijk ook voor onze Fresh-brew koffiemachines en instant-koffiemachines.

Goede koffie aan je klanten schenken? Wel zo sportief!

Is de koffie die jij je klanten aanbied representatief aan je sport- of recreatiebedrijf? Zo niet, dan is het goed de wensen van je klanten en personeel te bekijken. Waarin kan je hun koffiebehoeften voorzien? Bij Gio Coffee laten we je graag onze verschillende koffiemelanges proeven. Zo weet je zeker dat je een koffiemachine en koffie krijgt waar iedereen blij mee is! Zo verwelkom je je klanten op een professionele manier. Uiteraard bieden onze koffiemachines ook de mogelijkheid tot het zetten van een kopje thee of warme Choco. Koffiemachines met melktopping of verse melk, voorzien in de meest uiteenlopende koffievariaties als de cappuccino, latte macchiato of cortado.

Benieuwd wat het beste bij jouw bedrijf in de sport en recratie past? We geven je graag advies >