Het verhaal en de ervaringen van Gio Coffee klanten in de zakelijke dienstverlening

Crown business center, Hoens Creative, Gracious Studios en Creative Sounds genieten al jaren van de koffie, koffiemachines en diensten van Gio Coffee. Deze dienstverlenende bedrijven voor o.a. online oplossingen, relatiebeheer en de verhuur van werk- en kantoorruimte kiezen voor gemak en kwaliteit.

Met veel tevredenheid en trots laten deze bedrijven zien hoe zij hun koffievoorzieningen samen met Gio Coffee geregeld hebben. Van de kleinste bedrijven tot ondernemingen met verschillende vestigingen en grote kantoren. Voor elke bedrijf in is een koffieoplossing op maat!

Benieuwd wat Gio Coffee jouw bedrijf in de zakelijke dienstverlening kan bieden?
Neem hier contact op voor vrijblijvend advies en een gratis koffieproeverij! >

 

Belang van goede koffie voor een bedrijf in de zakelijke dienstverlening

Als bedrijf in de zakelijke dienstverlening wil je, met de focus op bedrijven, natuurlijk een professionele indruk achterlaten bij je relaties. Zorg daarom altijd voor koffie die er lekker uitziet, goed ruikt en natuurlijk heerlijk smaakt. Hiermee helpen we je graag. Uiteindelijk is de eerste indruk altijd het belangrijkst!

Koffiemachines voor bedrijven in zakelijke dienstverlening

Bij een professionele bedrijfsuitstraling hoort een stijlvolle koffiemachine. Een koffiemachine die past bij je bedrijf. Voor een zakelijke relatie schept dit een beeld over de zorg die je bedrijf draagt. Zowel naar relaties en klanten als naar het eigen personeel. Pak het daarom goed aan als je een koffiemachine kiest voor je dienstverlenende bedrijf. Gio Coffee biedt een aantal stijlvolle koffiemachines die passen bij elk type bedrijf in de zakelijke dienstverlening. Deze koffiemachines geven je bedrijf niet een alleen een goede indruk, ze geven ook heerlijke koffie! Voor elke relatie, klant of medewerker, is er wel een passende warme drank. Met deze koffiemachines zet je namelijk de meest uiteenlopende koffievariaties. Van espresso tot cappuccino en van thee tot warme choco. Perfect geschikt voor een bedrijf in de zakelijke dienstverlening met veel relaties over de werkvloer.

Voor elke bedrijfsruimte een koffiemachine op maat

De Gio Coffee koffiemachines zijn geschikt voor elke bedrijfsruimte. Of je nu een koffiemachine nodig hebt voor in de vergaderzaal, wachtruimte, showroom of voor in de kantine van je bedrijf. Door de slimme afmetingen is er voor elke bedrijfsruimte een geschikte oplossing te vinden. We helpen je hierbij graag met het vinden van de meest geschikte plek. Ook bieden we zelfs koffiemachines voor plekken waar geen vaste wateraansluiting is. Uiteraard verzorgen we de gehele plaatsing en aansluiting van de koffiemachine.

De juiste koffie voor een professionele zakelijke uitstraling

Hoe geeft koffie een professionele uitstraling? Zorg als eerste dat je je koffie altijd op een mooie kop en schotel serveert. Om een kopje koffie zo professioneel mogelijk te presenteren aan een zakelijke relatie, zijn ook de koffie-bijproducten van belang. Denk hierbij aan suikerzakjes, melkcupjes, tot een lekker koekje bij de koffie. Maar uiteindelijk draait het natuurlijk om de kwaliteit van de koffie

De juiste koffie voor dienstverlenende bedrijven in het MKB

Het begrip zakelijke dienstverlening is erg breed en er vallen veel diverse MKB bedrijven onder deze branchenaam. De koffieoplossing die het beste bij jouw bedrijf past, kunnen we bij Gio Coffee daarom het beste individueel bepalen. Veel bedrijven gaan voor Freshbrew-koffie, om z’n klassieke filterkoffie zetmethode. Ook zijn er diverse MKB bedrijven die voor de snelheid van instant-koffie kiezen. Ga je echter voor echte kwaliteit, dan adviseren we altijd om te gaan voor koffie van verse koffiebonen. Met koffie van verse koffiebonen krijg je een mooie créma laag op je koffie en espresso. Daarnaast proef je direct de intense smaak van van verse koffie. De koffiegeur, die door het malen van de koffiebonen vrijkomt, maakt het een totaalbeleving!

Benieuwd wat het beste bij jouw bedrijf in de zakelijke dienstverlening past? We geven je graag advies >