Gio Coffee klanten over koffie in de zorg en welzijnsbranche

Versa Welzijn, Saltro en nog vele andere bedrijven genieten al jaren van de koffie, koffiemachines en diensten van Gio Coffee. Bedrijven in de zorg en welzijn zijn voornamelijk: ziekenhuizen, dokterspraktijken en tandartsen. Heb je een beauty-bedrijf in de schoonheid- en verzorgingsbranche? Leer er hier meer over >

De bedrijven uit deze branche laten met veel tevredenheid en trots zien hoe ze hun koffievoorzieningen samen met Gio Coffee geregeld hebben. Van doktersposten tot landelijk opererende zorgbedrijven.

Benieuwd wat Gio Coffee voor jouw zorg of welzijnsbedrijf kan doen?
Neem hier contact op voor vrijblijvend advies en een gratis koffieproeverij! >

 

Lekkere koffie nodig voor je bedrijf in de zorg of welzijn?

Als bedrijf in de zorg en welzijnsbranche staat goede zorg voor klanten natuurlijk voorop. Juist daarom is het voor je bedrijf essentieel om in goede voor- en na-zorg te voorzien. Koffie is hierbij erg belangrijk als het gaat om een fijne ontvangst van een klant of patiënt. Een klant laat je natuurlijk niet zonder goede koffie wachten in je wachtkamer. Daarom kiezen veel bedrijven in de zorg en welzijnsbranche voor een goede koffievoorziening.

Koffievoorzieningen voor bedrijven in de zorg en welzijn

Door onze specifieke branchegerichtheid weten we bij Gio Coffee als geen ander wat belangrijk is voor jouw bedrijf. Elke dag komen we over de vloer bij verschillende bedrijven in de in de zorg en welzijnsbranche. Hierdoor weten we welke dingen er spelen, wat belangrijk is en in welke koffiebehoefte we kunnen voorzien. Zo kiezen veel bedrijven in deze branche voor koffiebonenmachines. De ultieme koffiebeving en de beste kwaliteit voor klanten en patiënten. Afhankelijk van de specialisatie van jouw bedrijf kunnen we goed adviseren; van de juiste aansluiting, koffieoplossing tot benodigde koffievariaties. We komen graag langs in jouw zorg- en welzijnsbedrijf langs om te bekijken wat past in jouw situatie. Ook laten we je direct vrijblijvend onze koffiemelanges proeven!

Patiënten en klanten verdienen goede koffie

Daarnaast helpen we je bij het kiezen van een koffiemachine die echt past bij je bedrijf. We bieden een keuze uit diverse stijlvolle en praktische koffiemachines die passen bij elke bedrijfsvorm in de zorg en welzijnsbranche. Voor elke koffieoplossing bieden we diverse koffiemachines. Dus ook als je toch liever fresh-brew of intant-koffie wilt. Wil je je klanten en patiënten laten genieten van de lekkerste verse koffie? Dan raden we aan onze koffiebonenmachines te bekijken. Alle koffiemachines variëren voor de ideale vereisten voor jouw bedrijf in de zorg of welzijnsbranche.

Goede koffiemachines voor zorg en welzijnsbedrijven

De factoren voor de juiste koffiemachine zijn afhankelijk van de specificatie van je zorg- of welzijnsbedrijf. Ook het dagelijkse verbruik speelt een grote rol bij het kiezen van de juiste koffiemachine. Wel kunnen we bij Gio Coffee veel voor je beteken als het om koffiemachines gaat. Van koffiebonenmachines en freshbrew- tot instant-koffiemachines. Alle koffieoplossingen zijn mogelijk. Heb je geen wateraansluiting in je wachtruimte? Ook dan bieden we een passende oplossing!

Ruime koffiekeuze voor klanten en patienten

Net als bij een zorgbehandeling, wil je natuurlijk precies dat bieden wat een klant wil hebben. Krijg jij ook wel eens de vraag of je cappuccino hebt? Veel bedrijven in de zorg en welzijnsbranche wel. Hiervoor heeft Gio Coffee een ruime keuze aan koffiemachines die melkkoffievariaties maken. De vraag van klanten naar een cappuccino of latte macchiato neemt nog steeds toe. Bekijk de wensen van je klanten en personeel goed. Bij Gio Coffee helpen we je hierin te voorzien. Zo komen we graag vrijblijvend langs om onze verschillende koffiemelanges te laten proeven.

Benieuwd wat het beste bij jouw bedrijf in de zorg en welzijnsbranche past? We geven je graag advies >