Kies voor Gio Coffee en geniet van volledige ontzorging!

Ontdek de ideale koffiemachine
voor jouw bedrijf

Altijd een passende koffiemachine voor jouw bedrijf

Bepaal hier jouw ideale koffiemachine

Koffiemachine die past bij jouw bedrijf

Wij streven naar superieure koffiemachines voor je bedrijf. Duurzaam en elegant, een ongekende samenstelling. Dit maakt dat onze koffiemachines niet alleen lekkere koffie zetten. De uitstraling is altijd strak en stijlvol. Een aanvulling voor iedere koffiehoek.

Gio Coffee levert koffieapparaten van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit bewijzen de koffiemachines door hun lange levensduur en maximale prestaties. Wij bieden een breed scala aan koffiemachines die passen bij elk bedrijf. Over smaak valt niet te twisten, over de kwaliteit van onze machines ook niet.

Kwalitatieve koffiebonenmachines

Om de beste koffie te zetten heb je meer nodig dan alleen goede koffiebonen. Met een koffiebonenmachine drink je versgemalen koffie op een stijlvolle manier. Je hoeft niets zelf te doen. De kwalitatieve koffiemachine zet razendsnel een heerlijk kopje koffie voor je. Hierbij is de juiste temperatuur en waterdruk van groot belang.

Koffiemachines voor grote bedrijven

Voor middelgrote bedrijven met minder dan twintig medewerkers is de Lucca koffiebonenmachine ontwikkeld. Dit stijlvolle model heeft zich in korte tijd ontpopt tot de absolute smaakmaker. Deze innovatieve koffiebonenmachine heeft werkelijk alle functies die je kunt wensen.

Koffiemachines voor kleine bedrijven

Voor bedrijven met minder dan vijftien medewerkers raden we de Verona koffiebonenmachine aan. Het compacte design maakt deze koffiemachine uitermate geschikt voor bedrijven met een beperkte bedrijfsruimte. Met deze nieuwe koffiemachines kan je bovendien ook een lekkere espresso zetten.

Voor een heerlijk kopje filterkoffie kies je een Gio Coffee freshbrew-machine. De perfecte waterhoeveelheid en temperatuur zorgen voor een perfect kopje koffie. Wil je niet te lang wachten op je kopje koffie ’s ochtends. Onze instantkoffiemachines bieden uitkomst. De zettijd van slechts acht seconden is ideaal voor korte pauzes.

Kan je wel wat hulp gebruiken bij het maken van een keuze? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis koffieproeverij aan. Geef daarbij aan hoeveel medewerkers je op kantoor hebt.

Onze tevreden klanten

Koffiemachine eerst uitproberen?

Wil je eerst onze koffiemachines uitproberen? Neem dan een koffiemachine op proef, helemaal gratis en vrijblijvend. NU AANVRAGEN >

Onze garantie