Ontdek de
Franke A600 FM

Lekkerste koffievariaties met perfect melkschuimSwiss Made koffiebonenmachine
met FoamMaster

De Franke A600 FM is dé oplossing voor bedrijven met veel koffieliefhebbers. De koffiebonenmachine met FoamMaster™ zet de lekkerste koffievariaties met perfect melkschuim. En met het CleanMaster reinigingssysteem is het schoonmaken van de Swiss Made Franke A600 ook nog eens heel eenvoudig!

Swiss Made koffiebonenmachine

Swiss Made koffiebonenmachine

De Franke A600 is een Swiss Made koffiemachine en gemaakt met de meest innovatieve Zwitserse technieken.

Unieke <br>melkopschuimer

Unieke
melkopschuimer

De FoamMaster schuimt koude melk op en verwarmt daarna de melkschuim. Dit zorgt voor perfect melkschuim!

Meer informatie? Vraag de gratis brochure aan

Download

De Franke A600 FM koffiebonenmachine

Eindeloos veel lekkere koffievariaties en perfect melkschuim met de Franke A600. Door de techniek van de FoamMaster heb je melkschuim van baristakwaliteit. De professionele Swiss Made koffiemachine zet maar liefst 150 tot 300 kopjes per dag. Iedereen kan daardoor elke dag kan genieten van zijn favoriete koffievariatie, zonder onnodig veel tijd kwijt te zijn aan het reinigen.


 • Koffie met hét beste melkschuim

 • Volautomatisch reinigingssysteem

 • Grote gebruikerscapaciteit

 • Koffie
 • Espresso
 • Dubbele espresso
 • Cappuccino
 • Latte Macchiato
 • Caffe Latte
 • Mochaccino
 • Choco
 • Espresschoc
 • Heet water

Capaciteit

Gebruikers25 - 75 gebruikers

Zetsnelheid25 tot 35 seconden

Aanbevolen kopjes per dag150 tot 300 kopjes

Koffiereservoir1200 gram (uitbreidbaar tot 2400 gram)

Capaciteit afvalbak80 porties

Inhoud waterreservoir4 liter

Specificaties

Afmetingen60 cm diep
61 cm breed
80 cm hoog

Gewicht38 kg

Verbruik2800 + 2300 watt

Aansluiting

Waterreservoir of waterleiding

Functies

 • Volautomatisch reinigingsprogramma
 • Dubbele uitgifte
 • Gescheiden (heet-) water uitgifte

Opties

 • Diverse betaalsystemen
 • Dubbele molen
 • Waterreservoir
Variatie in <br>melkschuim

Variatie in
melkschuim

Door de FoamMaster heb je melkschuim mét variatie. Koffie met koude of warme melk, of met koud of warm melkschuim. Het is allemaal mogelijk!

Volautomatisch reinigingssysteem

Volautomatisch reinigingssysteem

Met de CleanMaster biedt de Franke A600 een volautomatische reiniging van je koffiemachine. Elke ochtend automatisch schoongemaakt!

Dubbele molen voor méér koffievariatie

Dubbele molen voor méér koffievariatie

De Franke A600 heeft standaard een dubbele molen, ideaal voor veel koffievariatie en de seizoensmelanges van Gio Coffee.

Vraag meer informatie aan over de Franke A600

Kies voor de Franke A600 en ontvang:

✔Gratis bezorging en installtie van je koffiemachine
✔ Een welkomstpakket t.w.v. € 100,-
✔De levering van al je koffiebenodigdheden gratis

Vraag meer informatie aan
Vraag meer informatie aan over de Franke A600

Professionele Franke A600 koffiemachine: drink koffie op z’n best

Say yes to cappuccino! En tegen nog veel meer koffievariaties, zoals ristretto, espresso, latte macchiato, caffe latte en moccachino. De nieuwe Franke A600 koffieautomaat is dé oplossing voor bedrijven met veel koffieliefhebbers. Deze professionele Swiss Made koffiemachine zet tot maar liefst 150 tot 300 kopjes per dag. Door het bijna eindeloze aanbod geniet iedereen van zijn favoriete koffie. Het schoonmaken van de Franke A600 is ook nog eens heel eenvoudig, door het volautomatische, geïntegreerde reinigingssysteem.

FoamMaster™: voor het beste melkschuim dat er bestaat

Perfect melkschuim: het bestaat! De Franke A600 FoamMaster™ schuimt koude melk op, en verwarmt de melkschuim. Door deze techniek heb je melkschuim van baristakwaliteit mét variatie. Drink koffie met koude of warme melk, of met koud of warm melkschuim: het is allemaal mogelijk!

Elke ochtend een schoongemaakte Franke koffieautomaat met de CleanMaster

Hoeveel koffie of cappuccino je ook drinkt, deze koffiemachine is elke dag automatisch schoon. Met de CleamMaster biedt de Franke A600 namelijk een volautomatische reiniging van je koffiemachine. Dit systeem heeft een geïntegreerd reinigingspatroon en separaat reinigingsreservoir. Met één druk op de knop reinigt de koffiemachine zichzelf volledig. Jij hoeft niks meer te doen. Dit alles is HACCP-conform en zorgt voor maximale hygiëne. Wel zo belangrijk!

Flexibel koffiesysteem voor elk bedrijf en elke koffieliefhebber

Gio Coffee biedt een standaard Franke A600 koffiemachine FoamMaster™ en CleanMaster met dubbele molen. Goed voor heel veel koffievariaties en super handig voor de seizoensmelanges van Gio Coffee. Je kunt de koffiemachine helemaal afstemmen op jouw bedrijf met speciale uitbreidingen voor de Franke A600. Zo zijn er uiteenlopende betaalsystemen mogelijk. Ook een verhoging, onderkast en kopjesverwarmer zijn beschikbaar, Kortom, alle mogelijkheden voor een perfecte kop koffie liggen binnen handbereik.

Franke A600: lekker gebruiksvriendelijk op de werkvloer

De professionele Franke A600 koffiemachine is zeer gebruiksvriendelijk. Met het handige 8-inch kleuren touchscreen kies je je koffie met ‘one touch’. De LED-verlichting zorgt niet alleen voor een stijlvolle omlijsting van het display, maar geeft ook waarschuwings- en bedieningsaanwijzingen. Bijvoorbeeld bij bereiding van hete dranken of voor het bijvullen van koffiebonen of melk. Zo heb je alles onder controle. Uiteraard is de drankuitloop automatisch in hoogte verstelbaar.

Franke A600 koffiemachine: innovatieve Zwitserse techniek

De Franke A600 koffiemachine is Swiss Made, dus gemaakt met de meest innovatieve Zwitserse technieken. De koffiemachine heeft keramische maalschijven, een flexibele zetgroep en slimme bereidingssoftware voor een stille en snelle koffiebereiding. Het variabel zetsysteem zorgt voor smaakbehoud voor zowel een enkele als een dubbele kop koffie. Daarnaast bevat de Franke A600 twee RVS boilers, voor koffie en écht heet theewater. Kortom, hoe perfect wil je je koffie hebben op het werk?

Geniet van de standaard Premium Service van Gio Coffee

Met onze standaard Premium Service ontzorgen we bedrijven volledig. Gemak voor de klant vinden wij bij Gio Coffee een belangrijk aspect. Bij ons profiteer je daarom van gratis levering van koffie, thee en andere bijproducten, tot in het keukenkastje. Zodra je kiest voor Gio Coffee, bezorgen en installeren we de koffiemachines gratis (t.w.v. €199,-). Onze koffiespecialist stelt meteen de koffiemachine naar persoonlijke smaak af. Heb je onverhoopt een probleem met de koffiemachine? Gedurende de gehele looptijd heb je bij Gio Coffee gratis service en onderhoud. Zodat je altijd kan genieten van de lekkerste koffie.

Vrijblijvende offerte ontvangen voor de Franke A600?

Vraag hier gratis aan

Offerte aanvragen voor de Franke A600

Informatie aanvragen over de Franke A600