Premium cappuccino op het werk met de Franke A600 koffiebonenmachine!

Goed nieuws voor de cappuccinofans op werk! En voor fans van lekkere koffie in het algemeen. Vandaag introduceert Gio Coffee de Franke A600 koffiebonenmachine. Deze koffiemachine biedt een eindeloos aanbod van koffievariaties. Daarnaast is deze machine uniek vanwege de automatische schoonmaak en premium melkschuim. Koffie is beleving. Koffie is genieten. En met de Franke A600 geniet iedereen van zijn of haar favoriete koffie!

Gevarieerd koffieaanbod; van cappuccino tot espresso

De professionele Franke A600 koffiebonenmachine is dé oplossing voor bedrijven met veel koffieliefhebbers. Deze koffiemachine zet tot wel 150 kopjes koffie per dag. Ook beschikt deze machine over een bijna eindeloos aanbod van koffievariaties. Cappuccino, espresso, latte macchiato, caffe latte, moccachino en ristretto. Alles is mogelijk. Hierdoor geniet iedereen op kantoor van de allerbeste, favoriete koffie.

Stijgende vraag naar lekkere cappuccino op werk

De koffievoorziening op het werk is voor meer dan de helft van de werknemers bepalend voor hun ‘zin’ om te werken. Meerdere onderzoeken bevestigen dit. Vooral cappuccino speelt een belangrijke rol in de tevredenheid over de koffievoorziening en werklust. 60% van de Nederlandse werknemers drinkt het liefste cappuccino op het werk. Vooral vrouwelijke collega’s zijn fan van cappuccino! De barista om de hoek is uit. Medewerkers willen lekkere koffie op kantoor en het liefste keuze uit verschillende koffiesmaken. Daarnaast blijkt overigens uit onderzoek dat ook water en fruit op werk steeds belangrijker worden voor de medewerker. Maar meer daarover lees je op de pagina van onze partner Viteau.

Franke A600 koffiemachine: de barista op de werkvloer

De Franke A600 biedt voor iedereen op de werkvloer die koffievariatie. Door het handige formaat (60d x34b x72h cm) en z’n high-end uitstraling plaats je de koffiemachine gerust in de entree of kantine van je kantoor. De eenvoudige bediening via het 8-inch LED-scherm met one touch maakt van iedere collega en bezoeker een heuse barista. Met deze koffiemachine heb je barista kwaliteit met variatie, maar dan op kantoor!

Welke koffie heb jij het liefste uit de Franke A600 koffiebonenmachine?

Met de nieuwe Franke A600 koffiebonenmachine van Gio Coffee serveer je iedere koffie op werk. Een aanpassing gewenst? Het koffiesysteem is flexibel. Wij passen dit graag aan op maat en naar smaak. En over smaak gesproken. Welke smaak koffie wil jij proberen uit de Franke A600 koffiemachine?

Gepubliceerd op 4 juli 2017 door