Gio Coffee behoort tot de Fast Growth Icons

Op 28 september 2016 vond in het Waldorf Astoria in Amsterdam het evenement van Fast Growth Icons plaats. Gio Coffee was hiervoor uitgenodigd en behoort nu tot één van de snelst groeiende bedrijven van Europa.

Verder ontwikkelen op de Fast Growth Icons

Na Silicon Valley biedt Europa met steden als Londen, Stockholm, Amsterdam en Berlijn nieuwe groeikernen met opkomende bedrijven. Fast Growth Icons helpt deze bedrijven om verder te groeien. Dit doen zij door snel groeiende bedrijven uit heel Europa samen te brengen en hen praktische inzichten en ervaringen te laten delen. Op dit eerste exclusieve evenement lag de focus vooral op zakelijke discussies en netwerken.

fgi_ams16_5

fgi_ams16_2

Spraakmakende ondernemers samen op één event

Het eerste Europese evenement werd geopend door prins Constantijn. Ook waren er veel gerenommeerde sprekers in Amsterdam, zoals Markus Fuhrmann, oprichter van Delivery Hero en Steven Schuurman, oprichter & CEO van Elastic.

Ben Fletcher, de oprichter van Fast Growth Icons, verwelkomde Gio Coffee als lid en feliciteerde hen met het feit dat zij zijn opgenomen in de Top 20: “Dit is een bijzonder indrukwekkende prestatie. We kijken ernaar uit om deze onderneming in de toekomst te zien bloeien.”

Gio Coffee: een bedrijf met een missie

Benno Kuijf, directeur van Gio Coffee, was zeer tevreden over de opname in de top 20. Over de redenen van het succes van Gio Coffee merkt hij op: “Van het begin af aan ben ik als ondernemer bezig met groei en ontwikkeling.  Hierbij werken we altijd met concrete missies, die mij ook persoonlijk raken. Met Gio Coffee willen we in 2025 dagelijks 500.000 mensen laten genieten van onze koffie. Want goede koffie verbindt en dat zorgt voor nieuwe initiatieven, ideeën, mogelijkheden en verbinding van bedrijven. En wat is er nu mooier dan dat?!”

Lees hier meer over Gio Coffee

Gepubliceerd op 29 september 2016 door

Plaats een reactie

Wordt niet getoond