Dit is de Gio Coffee Club

Als lid van de Gio Coffee Club drink je de beste kwaliteit verse koffiebonen uit een professionele koffiebonenmachine. Geniet van een sterke espresso om de dag op te starten, of een romige latte macchiato voor 's avonds op de bank. Met dit all-in koffie abonnement bespaar je tijd, geld en ben je flexibel. En geen zorgen, wij regelen alles!

 • Iedere 4 weken verse koffiebonen thuisbezorgd
 • Gratis koffiemachine t.w.v. € 699,-
 • Maandelijks opzegbaar en tussentijds pauzeren

Regel nu voor jou en je collega's het koffie abonnement voor thuis!

Word elke maand werkgever van de maand!

Functies
Haal collega's binnen
Ervaring - Icoon
Zorg voor je collega's
Keuze maken - Icoon
Waardeer je collega's

Word de leukste werkgever met de Gio Coffee Club. Een werkgever die zijn personeel, na de proeftijd, een cadeaubon geeft voor de beste koffie voor thuis! Met zo'n toffe extra in je arbeidsvoorwaarden ben je onderscheidend als werkgever. Zet het all-in koffie abonnement in en haal de beste collega's in huis!

Gun jouw collega's het beste dat er is! Jij wilt ervoor zorgen dat het ze aan niks ontbreekt. Of ze nu op kantoor of thuis werken. Zorg voor je collega's in de vorm van de beste koffie faciliteiten voor thuis en laat zien dat jij het beste met je collega's voor hebt. En de energie die jij in hen steekt, krijg je ook terug!

Het is heel belangrijk om jouw collega's te waarderen voor hetgeen ze dagelijks doen, vooral onder de nieuwe (werk)omstandigheden! Een kop goede koffie draagt hier zeker aan bij. Niet alleen tijdens het werk, maar juist ook daarnaast. Waardering uitspreken doe je met de beste koffie oplossing voor thuis!

De Gio Coffee Club abonnementen

Een perfect passend koffie abonnement voor iedere situatie. Ontdek de verschillende Gio Coffee Club abonnementen!

Gio Coffee Club compleet pakket Home

De beste koffie voor thuis!

Altijd koffie van barista kwaliteit. Dit staat centraal bij het all-in koffie abonnement. Als lid van de Gio Coffee Club ontvang je een professionele koffiemachine t.w.v. € 699,- en iedere vier weken verse koffiebonen gratis thuisbezorgd. Daarbij krijg je alle producten om je koffiemachine in topvorm te houden en een handige startersset zodat je meteen kunt genieten van je koffie! Heb je onverhoopt een storing aan je koffiemachine? Dan wisselen we de koffiemachine snel en kosteloos voor je om.

Je sluit al één lidmaatschap af voor €35,95 per vier weken. Als werkgever kan je dit eenvoudig voor je collega's aanvragen. Je collega's kunnen zichzelf aanmelden en alle communicatie vindt direct plaats met de Gio Coffee Club. Jij zit hier niet tussen. Wel zo fijn! Hieronder lees je hoe dit werkt.

Zo werkt het!

We hebben het aanvragen van de Gio Coffee Club voor jou zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Zo kun jij jouw collega's verrassen zonder dat je daar zelf van alles voor hoeft te regelen.

Meer dan 10 collega's?

Wil je voor meer dan 10 collega's de Gio Coffee Club aanvragen? Dan maken we het pakket graag compleet met extra's!

Ik wil meer weten!

Meer weten of een aanvraag doen voor de Gio Coffee Club? Laat hier je gegevens met je vraag of opmerking achter. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Persoonsgegevens:
Aanhef
Bedrijfsgegevens:
Ja, ik ga akkoord met het privacy- en cookiebeleid*
Ja, ik blijf graag op de hoogte van acties en updates vanuit Gio Coffee

Veelgestelde vragen

 • Een van mijn collega's gaat uit dienst. Wat moet ik doen met zijn of haar Gio Coffee Club abonnement?

  Geen probleem! Als je ons laat weten welke collega uit dienst gaat, dan nemen wij contact met hem of haar op om te vragen of ze zelf het abonnement willen voorzetten. Zo niet, dan zetten we het volledig stop. De Gio Coffee Club abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

 • Ik heb een nieuwe collega in dienst! Hoe vraag ik voor hem of haar een abonnement aan?

  Je kunt bij ons heel eenvoudig nieuwe cadeaubonnen met codes aanvragen. Daarmee kan ook deze nieuwe collega zelf zijn of haar abonnement afsluiten.

 • Kan ik een abonnement makkelijk weer opzeggen?

  Ja, dat kan! De Gio Coffee Club is maandelijks opzegbaar. Je kunt een abonnement opzeggen door een mail te sturen naar coffeeclub@giocoffee.nl.

 • Hoe wordt er gefactuurd?

  We facturen vanuit de Gio Coffee Club. De hoogte van de factuur is afhankelijk van het aantal geactiveerde codes. Je betaalt dus pas voor een abonnement zodra de desbetreffende collega zelf heeft aangegeven hiervan gebruik te willen maken.

 • Hoe werkt het met de borg?

  De borg wordt betaalt door de persoon die gebruik maakt van het Gio Coffee Club abonnement. We vragen de desbetreffende collega ook om bij het aanvragen van het abonnement en het activeren van de code, de borg te betalen. Jij bent hier als werkgever dus niet verantwoordelijk voor.