Gio Coffee introduceert gratis Spoedhulp voor koffie voor alle bedrijven in Nederland

Oudewater – Koffieleverancier Gio Coffee heeft het unieke concept Spoedhulp voor koffie opgezet: een soort EHBO voor koffienoodsituaties. Waarom? Om de simpele reden dat geen enkel bedrijf zonder koffie mag zitten. De aanwezigheid van koffie op het werk lijkt zo vanzelfsprekend, maar pas als het er niet is, merk je wat je mist. In die gevallen zorgt Gio Coffee ervoor dat je binnen één dag een gratis spoedpakket krijgt.

Koffie: een hot item in ieder bedrijf

Deze actie heeft een duidelijke missie. Gio Coffee vindt dat iedereen moet kunnen genieten van goede koffie, op elk moment. “Harde cijfers zijn er niet, maar wij denken dat van de ruim 420.000 mkb-bedrijven elke dag minstens één bedrijf zonder koffie zit. En dat is jammer, want er zijn veel redenen aan te dragen waarom goede koffie op het werk ‘onmisbaar’ is,” volgens Gio Coffee’s directeur Benno Kuijf.

Gratis spoedpakket aanvragen, eenvoudig met WhatsApp

Benno is zelfverzekerd over het succes van de Spoedhulp: “Wij zijn het enige koffiebedrijf dat een dergelijke koffiehulp aanbiedt. Is de koffie onverwachts niet op voorraad of wil je een keer goede, speciale koffie serveren tijdens een belangrijke vergadering? Dan hoef je alleen een WhatsApp-bericht te sturen naar: 06 54 200 356. Gio Coffee levert dan binnen een dag een gratis spoedpakket.”

Niet op tijd, geld terug

Gio Coffee heeft erg veel vertrouwen in deze dienst. Benno: “Daarom hebben wij onszelf een penalty opgegeven: lukt het niet om binnen een dag het spoedpakket te leveren? Dan vergoeden wij de koffie uit de supermarkt.”

Informatie voor bloggers en schrijvers:

In het persberichtenoverzicht is alle informatie voor jou als schrijver of blogger te vinden. Als schrijver helpen we je graag goed op weg. Daarom bieden we je ook een gratis mediapakket aan!

Beelden spoedhulp bus:

Beeld Spoedhulp bus (voorkant) >

Beeld Spoedhulp bus (zijkant) >

Beeld Spoedhulp bus (achterkant) >

 

Klik hier voor alle persberichten, beelden en logo’s >

Gepubliceerd op 18 augustus 2016 door