Het verhaal en de ervaringen van Gio Coffee klanten

Gio Coffee heeft als doel iedereen op het werk te laten genieten van goede koffie. Met de doelstelling om in 2025 dagelijks 500.000 mensen te laten genieten van goede koffie, moeten er nog aardig wat bij. Maar gelukkig zijn er ook al heel wat bedrijven die genieten van de service en koffie van Gio Coffee. Deze klantcases zijn een greep uit de koffieklanten van Gio Coffee. Met veel tevredenheid en trots laten deze bedrijven zien hoe zij hun koffievoorzieningen samen met Gio Coffee geregeld hebben. Van kleine kapperszaken tot bedrijven met verschillende vestigingen en grote kantoren. Voor elke bedrijfsgrootte is een koffieoplossing op maat!

De beste koffie en koffiemachine voor in jouw branche

Ook de branche van de onderneming speelt een grote rol in het koffiemanagement. Daarom lees je in de klantcases diverse koffieoplossingen voor uitdagende bedrijfssituaties. Van kleine espressokoffiemachines voor de kleinere bedrijven tot koffiemachines met ruime koffiekeuze en diverse handige koffiefuncties. Of ze nu juist goede koffie willen voor personeel of juist voor gasten en contacten. Voor alles is een passende koffieoplossing. Ook situaties, waarbij bedrijven koffie van Gio Coffee verkopen aan hun klanten, lees je terug in de klantcases. Van verkoop aan de bar tot ingebouwde betaalsystemen in koffiemachines.

Koffie en koffiemachines op het werk vergelijken

Als je zelf de keuze wilt maken voor een passende koffieoplossing, is het fijn ervaringen van anderen te lezen. Hierdoor weet je precies welke koffiekeuzes werken voor gelijksoortige bedrijven. Of dit nu is om de keuze van de koffiemachine, de plek van de machine in de organisatie, of de soort koffieboon. Van ervaringen kan je leren! Bekijk de klantcases en lees hoe andere bedrijven samen met Gio Coffee zorgen voor goede koffie op het werk. We helpen je namelijk graag aan de ideale koffieoplossing voor jouw bedrijf!