A. de Jong Groep

 “Via één van onze zusteronderneming zijn wij bij Gio Coffee terecht gekomen. Zij waren al erg tevreden met de koffiemachines en de koffie. Uiteindelijk hebben ook wij voor Gio Coffee gekozen omdat we de lekkere smaak van de koffie erg belangrijk vinden.”

De lekkerste koffie voor het kantoorpersoneel

A. de Jong Groep is een familiebedrijf, gespecialiseerd in milieu- en energietechnologie. In het kantoorgebouw in Schiedam staan zes Lucca koffiebonenmachines. Deze dienen deels om te zorgen dat bezoekers kunnen genieten van een goede kop koffie. Maar de meeste koffie drinkt het kantoorpersoneel zelf. Bij A. de Jong Groep zorgen ze namelijk goed voor hun kantoorpersoneel en een goede kop koffie is hierbij van belang. Elke afdeling heeft z’n eigen Lucca koffiebonenmachine. Zo kan iedereen snel even een kopje koffie pakken en is de koffiemachine nooit ver weg. Vooral s’ochtends rond 8:30 is het spitsuur bij bij de koffiemachines. Voordat de meeste medewerkers van A. de Jong Groep hard aan de slag gaan, lopen ze eerst even langs de koffiemachine. De dag kan je namelijk niet beter beginnen dan met een goede kop koffie.

Lounge 1877 van A. de Jong Groep

De kantine en tevens grote openbare werkruimte

Gio Coffee Grande: de favoriet van A. de Jong Groep

Bij A. de Jong Groep vinden ze de smaak van koffie erg belangrijk. Toen Gio Coffee langs kwam met een gratis koffieproeverij vonden ze de Gio Grande koffiebonen toch echt de lekkerste. Gewoon goede koffie die lekker is in combinatie met melk, maar ook perfect voor ‘gewone’ koffie of espresso.

In de werkpauze een kopje koffie en een potje tafelvoetbal

Eén van de Lucca koffiemachines op de kantoorafdeling

Over A. de Jong Groep

Hun vijf werkmaatschappijen zijn gespecialiseerd in twee productgroepen: Gebouwgebonden klimaatinstallaties voor een comfortabel werk- en leefklimaat; Industriële brandersystemen voor verbrandingsgerelateerde vraagstukken.

Milieu- en energietechnologie hangen nauw samen met duurzaamheid. Het is dan ook hun missie om met behulp van de ontwikkeling en inzet van veilige, schone en efficiënte toepassingen van klimaat-, energie- en brandersystemen duurzaam om te gaan met de leefomgeving. De producten dragen zoveel mogelijk bij aan het verlagen van het energieverbruik en emissies en het behalen van een zo hoog mogelijk rendement op het hoogste niveau van dienstverlening.

De productiefaciliteit van A. de Jong Groep

Elke kantoorafdeling heeft een eigen Lucca koffiemachine

Zowel gebouwgebonden klimaatinstallaties als industriële brandersystemen zijn maatwerkoplossingen. A. de Jong Groep verdiept zich in de core business van hun klant en leren de behoeften en wensen kennen. Om tot een passende oplossing te komen, nemen ze de rol van adviseur, engineer, installateur en beheerder op zich. Uiteraard betrekken ze de klant in dit traject, van A tot Z. Want aan persoonlijk klantcontact hechten ze veel waarde.

De Lucca koffiebonenmachine op een van de kantoor- afdelingen

Om te ontspannen een kopje koffie en een potje pool