bbb health boutique

“Onze Gio Coffee koffie is bedoeld voor onze bezoekers. Zo kunnen ze genieten van een momentje voor zichzelf; een koffiemoment. ”

Koffie voor bezoekers van de health boutique

Letterlijk staat bbb voor inner beauty, body workouts, lifestyle balance. Deze health boutique heeft verschillende vestigingen door heel Nederland. De work-outs houden ze in hot cabins, wat beter blijkt te zijn voor de doorbloeding, fijn is voor de spieren, en de verbranding stimuleert. Om bezoekers te verwelkomen en te verwennen met goede koffie, is er gekozen voor Gio Coffee als koffieleverancier. Los van de smaak van de koffie vinden ze bij health boutique de kwaliteit van de Gio Coffee koffiemachines belangrijk. Ook de persoonlijke service en de maandelijkse koffielevering zijn uiteindelijk doorslaggevend geweest in de keuze voor Gio Coffee.

de kast met de Jura koffiebonenmachine

de Jura XJ5 voor een lekkere sterke espresso of goede kop koffie

 

De passende koffiemachine voor een fitnessruimte

Met een Jura koffiemachine zorgt bbb health boutique voor koffie van verse koffiebonen. Hierbij hebben ze gekozen voor het Jura XJ5 model. Door het compacte model van deze koffiemachine past deze in de kast, van bbb health boutique Amsterdam. Deze kast staat in de grote fitnessruimte. Doordat de koffiemachine zo vlak bij de ingang staat, kunnen ze bij bbb health boutique hun gasten direct verwelkomen met een goede kop koffie. BBB heath boutique heeft naast het compacte model ook voor het waterreservoir van de Jura XJ5 gekozen. Hierdoor hoeft de koffiemachine niet te staan op een plek waar een wateraansluiting is. Dit is ideaal voor bbb health boutique omdat zij werken in een grote ruimte waar ze een flexibele indeling hanteren.

Een klein bankje bij de ingang; voor uitrustende bezoekers. Altijd koffie of water.

De hot cabins voor stimulatie van de inspanning en vetverbranding.

 

Koffie en water voor bezoekers

Bij bbb Health boutique gebruiken ze de Gio Eccellente koffiebonen voor hun koffie en espresso’s. Deze Arabica koffiebonen hebben een volle krachtige smaak van chocolade en rood fruit. Een koffiesmaak die bij iedereen goed in de smaak lijkt te vallen bij bbb health boutique. Naast een goede kop koffie van deze verse koffiebonen, kan je bij de health boutique gezuiverd water pakken. Dit verzorgen ze met een waterkoeler van Viteau. Een echte must-have voor bij een intensieve fitness-, yoga- of pilates les!

het fitness gedeelte van bbb health boutique in Amsterdam

De waterkoeler van Viteau bij ingang van de boutique

Fit en gezond bij bbb health boutique

Het concept van bbb heeft zijn ‘wortels’ in een methode die is ontwikkeld in de jaren 80 in Zwitserland: speciaal gericht op shapen van het vrouwelijke lichaam met Pilates-achtige oefeningen in een hot cabin. Een leefstijl in balans, is een leefstijl met voldoende beweging en gezonde voeding; aldus de drie oprichters. Esther en Inge hebben beide een achtergrond in psychologie & voeding en geloven dat alleen door een holistische aanpak vrouwen duurzaam het mooiste uit zichzelf kunnen halen. Samen met de derde oprichter Alain, fysiotherapeut en ooit manager van een grote sportschoolketen, delen ze dit geloof en richtten ze bbb op als antwoord op de massale en niet genoeg op vrouwen gerichte aanpak van de klassieke sportschool.

Voor een goed gesprek of ontspanning; kopje koffie aan de leestafel

Het rooster en de coaches van het fitnesscentrum