Braacx Special Machining B.V.

Toen een koffiespecialist van Gio Coffee binnenstapte bij Braacx Special Machining hadden zij gelijk een goede indruk. “Kees vertelde ons over de voordelen van Gio Coffee, zoals de persoonlijke levering. Hier waren we naar op zoek. Dus de keuze was snel gemaakt.”

De koffiemachine vormt de centrale plek

Klantcase Braacx [1]

De koffiemachine in de kantine is de centrale plek

Klantcase Braacx [3]

In de fabriek wordt ook koffie gedronken

IML Nederland B.V. en Braacx Special Machining B.V. is gespecialiseerd in de fabricage van, en de handel in fittingen en flenzen, alsmede soortgelijke en aanverwante producten voor pijpleidingen en behoeve van de olie- en gasindustrie. Bij Braacx is er altijd veel bedrijvigheid. Naast het eigen personeel zijn er namelijk ook altijd veel chauffeurs en bezoekers aanwezig. Zij ontmoeten elkaar in de kantine, de centrale ruimte binnen het bedrijf. Toeval of niet, maar dit is ook de plek waar de koffiemachine staat.

De keuze voor een passende koffiebonenmachine

Bij Braacx is gekozen voor de Palermo koffiebonenmachine. Omdat de koffiemachine door veel mensen wordt gebruikt, maar ook omdat ze het belangrijk vinden dat de koffiemachine een kannenfunctie heeft. “Tijdens een vergadering willen we iedereen direct voorzien van koffie. Door een kan met koffie op tafel te zetten, verliezen we geen tijd maar heeft wel iedereen even zijn koffie momentje.” Daarnaast is ook het grote koffiebonenreservoir een fijne aanvulling. Hierdoor hoeft de koffiemachine niet vaak te worden bijgevuld. “In de loop van de ochtend staat de Palermo koffiebonenmachine regelmatig in bedrijf. Dat we er dan niet naar hoeven om te kijken voor wat betreft bijvullen van de koffiebonen en het legen van de afval, wordt als zeer prettig ervaren.”

Met de Palermo koffiebonenmachine kan je kiezen uit acht koffievariaties. Met zoveel verschillende mensen op de vloer is het gewenst dat er een ruime keuze is aan koffie. Toch heeft iedereen wel unaniem de voorkeur voor de Gio Grande Medium dark roast koffiebonen.

Persoonlijke koffieservice is belangrijk

Klantcase Braacx [4]

Een inkijkje in de fabriek bij Braacx

Klantcase Braacx [2]

Goede koffie geeft iedereen energie bij Braacx

Dat Braacx bij Gio Coffee terecht is gekomen als koffieleverancier is puur toeval. Eén van de koffiespecialisten van Gio Coffee was in de buurt en stapte naar binnen. Eenmaal aan de praat geraakt vertelde de koffiespecialist over de koffielevering en persoonlijke service die daarbij hoort. Dit is voor Braacx doorslaggevend geweest om te kiezen voor Gio Coffee. Inmiddels weten ze niet meer beter. “Wat wij als zeer prettig ervaren is het persoonlijke contact met onze eigen koffiespecialist tijdens de levering van de producten. We zouden dit niet meer anders willen.”