Creative Sounds

“Gio Coffee ontzorgt! De koffievoorraad en onderhoud houden ze op gezette tijden in de gaten en op peil. Hierbij houden ze rekening met het gebruik. Er wordt niet standaard een doos koffie geleverd door de postbode. Daarnaast hoeven we het natuurlijk niet zelf in de gaten te houden, zo grijpen we nooit mis!”

De koffie bij Creative Sounds BV

Creative Sounds BV is een toonaangevende geluidstudio voor audio-nabewerking en nasynchronisatie. Het bedrijf bestaat uit een team van 27 mensen en heeft 11 eigen studio’s in het bedrijfspand. Voor de nasynchronisaties werken ze veel samen met zelfstandige ondernemers. Goede koffie van verse koffiebonen is daarom extra belangrijk.

Alles voor bij de koffie uit de Gio Coffee dispenser blikken

De kantine van Creative Sounds; hier komt iedereen samen met een kopje koffie

Aandacht voor goede koffie

Creative Sounds staat bekend om hun kwaliteit en dat dragen ze ook zeker uit in zorg voor hun personeel, gasten en externe contacten. Naast het serveren van goede koffie was ook de uitstraling van de koffiemachine doorslaggevend voor Creative Sounds. De stijlvolle Lucca koffiebonenmachine sluit aan bij hun moderne interieur.

De Lucca koffiebonenmachine die in de keuken van de kantine staat

De koffiemachine staat direct achter de lunchplek; zo heeft iedereen altijd goede koffie

Goede koffie voor in de bedrijfskantine

De Lucca koffiebonenmachine staat centraal geplaatst in de kantine van het bedrijf. Het drukst is het bij de koffiemachine rond 9:30 uur ‘s ochtends. Ook tijdens de lunch maken veel mensen gebruik van de koffiemachine. Doordat de lunchtafel direct naast de koffiemachine staat, kan iedereen gemakkelijk en snel een kopje koffie zetten. De meest gedronken koffievariaties zijn Cappuccino en Macchiato. Voor deze op espresso basis gezette koffievariaties gebruiken ze Gio Eccellente koffiebonen.

Een overzicht van de kantoorruimte van Creative Sounds

Personeelsfoto’s midden in het kantoor; ze hebben veel aandacht voor medewerkers

Creative Sounds ken je hiervan:

Als je naar een Nederlandstalige (teken-) film kijkt, is de kans groot dat deze bij Creative Sounds is ingesproken. Naast het vertalen en inspreken van film verzorgen ze ook stemmenwerk voor documentaires, commercials, games, educatieve software. Kortom, alles wat een stem nodig heeft, wordt bij Creative Sounds opgenomen. En dat niet alleen in het Nederlands. Ze verzorgen eveneens Vlaams, Duits, Zweeds, Noors, Deens, Fins en Frans.