Crown Business Center

“We hebben voor Gio Coffee gekozen door de goede smaak van de koffie, de persoonlijke service en de voordelen van de koffiemachines. Zo hebben we nu 18 koffiemachines van Gio Coffee op onze verschillende vestigingen.”

Crownbusiness center is onderdeel van de Raad Vastgoed. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verhuur van bedrijfs-, kantoor- en winkelruimte. Locaties waar men veel koffie drinkt. Volgens Matthijs Putten (HR & Facilities Manager), kozen zij vooral voor Gio Coffee vanwege het diverse aanbod van koffiemachines. “Voor elk type ruimte die wij verhuren, biedt Gio Coffee een oplossing op maat.”

Een gevarieerd aanbod koffiemachines voor Crownbusiness

Van de 18 koffiemachines staan er negen koffiemachines in het Crown Business Center, vijf bij De Raad Vastgoed en vier bij De Raad Bouw. De diverse koffiemachinetypes zijn afgestemd op de behoefte van de medewerkers en klanten. Door het ruime koffiemachineaanbod, heeft de Raad Vastgoed nu voor elke locatie de ideale koffiemachine. Zo hebben ze 13 Palermo koffiebonenmachines, een Verona koffiebonenmachine en vier Trento instant-koffiemachines.

raad-vastgoed-kantoor-gio-coffee

creatieve ruimte van Crown Business Center

raad-vastgoed-gio-coffee

Vergaderruimte van Crown Business Center

Koffiemachines passend bij elk bedrijfsverzamelgebouw

Crown Business Centers zijn luxe bedrijfsverzamelgebouwen, waar huurders faciliteren van de services van De Raad Vastgoed. Denk hierbij aan een volledige receptieservice, aanwezigheid van vergaderzalen voor twee tot tweehonderd personen, restaurants, kopieer- & printfaciliteiten en verzorging van telefonie en internet.

Advies in verhuur: bedrijfs- kantoor en winkelruimtes

Crown Business Center maakt onderdeel uit van de vastgoedportefeuille van De Raad Vastgoed, gespecialiseerd in de verhuur van bedrijfs-, kantoor- en winkelruimte. De Raad beschikt tevens over een eigen makelaarskantoor en ontwikkelt en bouwt ook woningen en kantoorpanden.

vastgoed

Overlegruimte van Crown Business Center

raad-vastgoed-zaak-gio-coffee

Kantine van het Crown Business Center

Koffie voor werknemers en huurders

Bij de verschillende Crown Business Centers zijn het voornamelijk de werknemers en huurders die veel gebruik maken van de koffiemachines. Zij kunnen goed overweg met de koffiemachines die, in de diverse keukentjes, in de Crown Business Centers staan. Vaak is het hier tussen 9:00 uur en 11:00 uur ‘s ochtends erg druk. In de middag drinken de werknemers en huurders vaak rond 15:00 uur nog een kopje koffie.