Dierenkliniek Zuiderkaag

Bij dierenkliniek Zuiderkaag wordt de beste zorg geboden aan dier en mens. Maar ook het personeel wordt niet vergeten. Daarom is gekozen voor lekkere koffie van Gio Coffee. “Inmiddels start geen dag meer zonder Gio Coffee.”

Lekkere koffie met goede service

Dierenkliniek Zuiderkaag is de enige dierenkliniek in Schagen die uitsluitend gezelschapsdieren behandelt. Zij krijgen dagelijks tientallen klanten over de vloer met hun hond, kat, konijn of cavia. Bij Zuiderkaag willen ze dat de klant een prettig gevoel overhoudt aan het bezoek. In de wachtruimte is daarom de keuze gemaakt voor een koffiebonenmachine van Gio Coffee. Dierenkliniek Zuiderkaag leerde Gio Coffee kennen via via. Van een andere organisatie hoorden ze dat de koffie erg lekker smaakt en de service erg goed is. Dit waren voor dierenkliniek Zuiderkaag twee belangrijke punten. Vooral de service is iets waar zij naar op zoek waren. In de dagelijkse werkzaamheden focussen zij zich op de dieren en de mens. “In de tijd die wij steken in het aanvullen van de koffievoorraad kan ook een dier worden geholpen. En dan is de keuze snel gemaakt!”

Klantcase Zuiderkaag Dierenkliniek Gio Coffee [1]

Bij dierenkliniek Zuiderkaag start de dag met Gio Coffee

Klantcase Zuiderkaag Dierenkliniek Gio Coffee [3]

De Palermo koffiebonenmachine staat in de wachtruimte

De keuze voor een geschikte koffiebonenmachine

Na een bezoek aan de website en een gesprek met een medewerker van Gio Coffee waren de mogelijkheden snel duidelijk. Voor dierenkliniek Zuiderkaag is snelheid van zetten een belangrijke voorwaarde. “Zodra klanten binnenkomen moeten zij direct hun koffie kunnen pakken”. Daarnaast is het een vereiste dat onder de koffiemachine ook grote koffiekannen passen. Om die reden is gekozen voor de Palermo koffiebonenmachine. Mede door de zetsnelheid en capaciteit, vangt de Palermo met gemak de ‘ochtendspits’ op. Iedere ochtend om 08:00 uur staat de koffiemachine geen seconde stil. Op dat moment komen de dierenartsen, assistenten en klanten allemaal tegelijk binnen. Ook al is de koffiemachine geplaatst in de wachtkamer, ook de dierenartsen en assistentes zijn gewend geraakt aan hun dagelijkse portie Gio Coffee. En dan met name de cappuccino. Dit wordt door alle gebruikers het meeste gedronken. Vandaar ook dat de koffiespecialist van Gio Coffee er iedere maand weer voor zorgt dat er nieuwe melk topping aanwezig is.

Klantcase Zuiderkaag Dierenkliniek Gio Coffee [3]

Achter de schermen bij dierenkliniek Zuiderkaag

Klantcase Zuiderkaag Dierenkliniek Gio Coffee [3]

Dierenkliniek Zuiderkaag is gespecialiseerd in gezelschapsdieren

Dierenkliniek Zuiderkaag, meer dan alleen koffie

De beste zorg bieden aan dier en mens vanuit het hart is de missie van dierenkliniek Zuiderkaag. Al vanaf 1997 zijn zij de enige dierenkliniek in Schagen die uitsluitend gezelschapsdieren behandelt. Dat wil zeggen huisdieren zoals: katten, honden, konijnen, cavia’s, ratten, muizen, fretten, chinchilla’s en andere gezelschapsdieren. Ze behandelen de dieren met “compassionate care”: met hun hart, met kennis en met toewijding. Vanuit deze gedachte is het verschil in benadering voelbaar voor dier en eigenaar.