Dorpshuis ‘t Web

“Wij vinden vooral de kwaliteit en de uitstraling van de koffiemachines belangrijk. Daarnaast natuurlijk ook de smaak van goede vers gebrande koffiebonen. Samen met de persoonlijke service en de koffielevering is dit waarom wij hebben gekozen voor Gio Coffee.”

Koffiebonenmachines bij activiteitencentrum ‘t Web

‘t Web is het dorpshuis van Teteringen. Hier komen verschillende groepen mensen uit diverse leeftijdscategorieën bij elkaar voor sociaal-culturele activiteiten. Bij dit activiteitencentrum staan twee Lucca koffiebonenmachines. Deze Lucca koffiemachines staan achter de grote bar, direct bij binnenkomst van het bedrijfspand. De keuze voor twee Lucca koffiemachines was snel gemaakt. Mede door het strakke design dat past bij de mooie grote bar. Door te werken met twee Lucca koffiemachines, die naast elkaar staan, gaan grote koffiebestellingen er razendsnel doorheen. Bij activiteitencentrum ’t Web is dit essentieel voor de grote groepen mensen die er dagelijks over de vloer komen.

Ontvangstruimte van activiteitencentrum ‘t web

De bar van het centrum met twee Lucca koffiebonenmachines

Koffieverkoop voor bezoekers

De goede koffie die uit de Lucca koffiemachines komt, verkoopt ’t Web aan de bar. De meeste koffie verkopen ze dan ook aan bezoekers van de verschillende activiteiten. Vooral in de avonduren tussen 18:00 en 20:00 draaien de Lucca koffiemachines volle toeren. Dit komt omdat veel activiteiten na werktijd worden georganiseerd. Een lekker bakje koffie houd je dan natuurlijk scherp voor de workshop, lezing of sportles. ‘t Web gebruikt de Gio Grande koffiebonen van Gio Coffee voor alle koffievariaties. De krachtige smaak van deze koffiebonen maakt deze voor ‘t Web ideaal voor haar brede publiek. Naast ‘gewone’ koffie is de cappuccino het populairste koffiedrankje bij ’t Web. Zo lijken veel bezoekers een romig en iets zoetere cappuccino heerlijk te vinden zo net na het avondeten.

Eén van de ruimtes voor activiteiten als lezingen, presentaties en workshops

De koffie verkopen ze aan bezoekers van het centrum

Koffie bij buurthuis en activiteitencentrum

‘t Web is dé Hotspot van Teteringen. Mede tot stand gekomen op basis van een geldelijke bijdrage van de inwoners van de toen nog zelfstandige gemeente Teteringen. Heel Teteringen is welkom bij activiteitencentrum ‘t Web, waar je het huiskamergevoel van Teteringen kan ervaren. Voor veel Teteringse verenigingen biedt ‘t Web een perfect onderkomen voor sociaal-culturele activiteiten. Ze groeien flink omdat ze nu meer activiteiten voor verschillende doelgroepen aanbieden. ‘t Web huisvest nu 40 verenigingen en andere huurders. Daarnaast zijn ze dé locatie voor allerlei dorpsfestiviteiten.

De Lucca koffiebonenmachine direct achter het uitgiftepunt

De speelruimte met biljarttafels; goede espresso om scherp te blijven

Eén van de bedrijfsruimtes die dienen voor diverse activiteiten

De kleine zaal voor lezingen en presentaties