Edelman BV

“Bij Edelman geloven we in het positieve effect van goede koffie. Als klanten langskomen in onze showroom krijgen ze eerst een goede kop koffie van Gio Coffee. Zo krijgen ze bij binnenkomst al een goed beeld van onze service en de kwaliteit die we bieden.”

De beste koffie voor klanten en bezoekers van Edelman BV

Edelman BV is een importeur van kerst decoratie, binnenshuis- tuin- en buitenhuisdecoratie. Ze hebben klanten uit heel Europa en daarbuiten die de showroom in Reeuwijk bezoeken. Deze showroom bestaat uit diverse grote ruimtes die ingedeeld zijn op productniveau. Van het nieuwste interieur tot alle soorten decoratie voor elke locatie. Op elke afdeling van het bedrijfspand zijn Gio Coffee koffiemachines geplaatst. Deze koffiemachines passen precies bij de behoefte van de bezoekers. Of dit nu klanten en relaties zijn of juist hun eigen personeel is.

Een Jura koffiemachine met Piccolo melkkoeler, in een van de kantineruimtes bij Edelman

“In Coffee we trust” bij Edelman staat goede koffie voorop!

Zo zijn er kleinere ruimtes waar Jura koffiemachines staan en Siena- en Lucca koffiemachines voor de grote kantines. “Koffie is toch wel écht het drankje waar zakelijke klanten om vragen als ze een bezoek brengen aan de showroom.” Aldus: Hans Kortland, manager dc/td bij Edelman. Er wordt dan ook heel de dag door koffie gedronken bij Edelman.

De Lucca koffiebonenmachine in een van de koffiecorners

De werk en overleg ruimtes, hier is koffie niet weg te denken

 

De keuze van Gio Coffee als koffieleverancier

Via hun waterleverancier Viteau kwamen ze terecht bij Gio Coffee. Na de vrijblijvende koffieproeverij van Gio Coffee kozen ze uiteindelijk voor de Gio Grande koffiebonen. Deze koffie vonden ze perfect geschikt voor de koffievariaties die ze willen aanbieden aan hun klanten. Maar het was niet alleen de koffie waarom ze voor Gio Coffee kozen…

De stijlvolle entree van Edelman, hier past alleen een echt stijlvolle koffiemachine bij

Door het hele bedrijfspand zie je dat interieur het vak is

 

Een van de belangrijkste doorslaggevende factor was de koffieservice die Gio Coffee biedt. Zo komt Gio Coffee om de vier weken langs bij Edelman met vers gebrande koffie, ze onderhouden de koffiemachines en zorgen dat er altijd voldoende koffievoorzieningen aanwezig zijn. Van koffiebonen tot roersstaafjes en suikerzakjes. Bij service hoort natuurlijk ook het meedenken en de juiste koffieoplossing vinden. In de koffieanalyse heeft Gio Coffee samen met Edelman de perfect passende koffiemachines bekeken voor elke individuele ruimte. Hierdoor heeft Edelman voor elke afdeling en op elke locatie precies wat ze nodig hebben.

De ideale plekken om te genieten van een goede kop koffie

Een overzicht van de diverse showrooms in het bedrijfspand

 

Uitstekende uitstraling en service in de showrooms: daar hoort goede koffie bij!

Bij de showroom van Edelman draait het allemaal om het zo goed mogelijk presenteren van hun producten. Ze hebben veel mooie decoratie voorzieningen voor bedrijven. Deze zetten ze voor hun klanten het liefst zo goed mogelijk in de schijnwerpers. In deze showroomruimtes heeft Edelman koffiecorners gemaakt, om klanten overal te kunnen voorzien van koffie. Juist daarom moeten ook deze koffiecorners er aantrekkelijk en goed verzorgd uitzien. Hierbij kozen ze voor de Lucca koffiebonenmachines, die een moderne en strakke uitstraling hebben.

Een showroom met diverse binnenhuis decoratieartikelen

Twee Jura koffiebonenmachines met een Piccolo melkkoeler

 

Van een snelle espresso tot een romige cappuccino van verse melk

De Lucca koffiebonenmachine zet grote hoeveelheden bonenkoffie in korte tijd. Daarnaast kunnen bezoekers en medewerkers kiezen uit een grote variatie melkkoffie varianten. Zo is de Cappuccino een van de meest gedronken koffievarianten bij Edelman BV. Bij binnenkomst van het pand zijn er kleine overlegruimtes. Hiernaast staan twee Jura XS9 koffiebonenmachines. Deze koffiemachines voorzien gasten van de beste espresso. Daarnaast kunnen ze met deze Jura koffiemachines melkkoffievariaties maken zoals cappuccino en Latte Macchiato. Met de Jura koffiemachines maken ze dit van verse melk. Om de pakken verse melk koud te bewaren hebben ze naast elke Jura koffiemachines een Gio Coffee Picccolo melkkoeler staan. Alleen zo kan Edelman écht de lekkerste cappuccino aanbieden aan hun bezoekers.

De zitplekken voor een overleg met een goede kop koffie

De Siena koffiemachine in de personeelskantine