EuroCollege Rotterdam

“Als particuliere opleider willen we goede koffie voor zowel onze gasten en relaties als voor docenten en studenten. Uitstraling, kwaliteit en service zijn hierbij belangrijk.”

Goede koffie: kwaliteit en service

EuroCollege is een particuliere school die versnelde, intensief begeleide hbo- en mbo-opleidingen aanbiedt in Amsterdam, Rotterdam en vanaf 2018 in Utrecht. De opleidingen die aangeboden worden, zijn op het gebied van ondernemen, international business, hotels en evenementen. Juist EuroCollege weet als opleidingsinstituut het belang van het investeren in kwaliteit en service. Simpelweg dé manier om te investeren in relaties en deze te onderhouden.

Op EuroCollege in Rotterdam hebben ze daarom gekozen voor koffie uit een Lucca koffiebonenmachine. Deze koffiemachine biedt een breed assortiment van koffievariaties. Al deze koffievariaties worden gezet met koffie van vers gebrande koffiebonen. EuroCollege gebruikt hiervoor de Gio Grande koffiebonen.

Koffiekantine voor de leerlingen

De Lucca koffiebonenmachine die in de studentenkantine staat

Koffiemachines voor op school

EuroCollege in Rotterdam heeft al lange tijd koffie van Gio Coffee. Hierbij is gekozen voor de smaak van de koffie, maar ook voor de kwaliteit, uitstraling en de koffieservice. Door de koffieservice van Gio Coffee is er altijd voldoende vers gebrande koffie en zijn de koffiemachines altijd onderhouden. Voor EuroCollege scheelt dit veel werk en tijd aangezien zij drie verschillende Lucca koffiebonenmachines hebben staan in de school.

De docentenkamer waar de Lucca koffiemachine staat

De presentatieruimte van het EuroCollege

 

Goede koffie voor stafleden, docenten en studenten

EuroCollege heeft voor haar studenten een eigen koffiemachine met een muntensysteem in de kantine staan. Studenten kunnen hier een lekker kopje koffie halen tegen een kleine vergoeding. Zo heeft de school weinig omkijken naar de koffiemachine en kunnen de studenten genieten van lekkere koffie van verse koffiebonen. De andere twee koffiemachines worden gebruikt door stafleden en docenten. Met een koffiemachine in de docentenkamer en een in de keuken kunnen alle stafleden en docenten gemakkelijk een kop koffie halen. Deze koffiemachines worden ook gebruikt om koffie aan de ouders, nieuwe studenten, sollicitanten en bedrijven waar ze mee samenwerken aan te bieden.

Populairste koffie van de klas

Op EuroCollege wordt veel koffie gedronken. In iedere pauze halen de meeste docenten nog even koffie voordat de lessen beginnen. Vooral in de middagpauze is het druk bij de koffiemachines. Cappuccino en ‘gewone koffie’ zijn favoriet. De Lucca koffiebonenmachine geeft ook de optie voor warme Choco. Hier maken veel studenten gebruik van in de winterperiode.

Eén van de vele klaslokalen van het EuroCollege

Het uitzicht op Rotterdam vanuit de klaslokalen

Duidelijke focus en kwaliteit: EuroCollege

EuroCollege heeft het hoogste slagingspercentage  van Nederland. Lessen worden gegeven door succesvolle ondernemers, de projecten zijn real-life en EuroCollege kent geen lesuitval. De klassen zijn klein, naar grote tevredenheid van de studenten. Op EuroCollege wordt hard gewerkt. “Succes komt niet vanzelf, dat dwing je af” aldus EuroCollege. Het particulier onderwijs biedt een aanpak die in de wereld van business, hotels en evenementen als normaal wordt gezien. Zoals op tijd komen, aanwezig zijn, initiatief tonen, deadlines eerbiedigen, volhouden, netjes kleden en te allen tijde beleefd zijn. EuroCollege: kleinschaligheid, een duidelijke focus, hoge kwaliteit, duidelijke regels en enorme passie vormen de hoofdingrediënten van de school.

 

Een van de ontvangst- en vergaderruimtes

Van relatiegeschenken, bloemen tot goede koffie: alles voor relaties