Expatax

“Goede koffie van verse koffiebonen is niet meer weg te denken uit ons bedrijf. Ons personeel verdient goede koffie en het stimuleert daarnaast de productiviteit.”

De koffiebonenmachine bij Expatax

Expatax helpt diverse bedrijven met accounting, tax, payroll en verdere financiële bedrijfsformatie. Het hoofdkantoor van Expatax zit het centrum van Utrecht. Vanuit deze centraal gelegen plek helpen ze bedrijven door heel Nederland. Goede koffie voor hun personeel vinden ze erg belangrijk. Daarnaast komen er ook geregeld klanten over de vloer die ze ook graag goede koffie aanbieden. Hiervoor hebben ze gekozen voor de Lucca koffiebonenmachine. Deze Lucca koffiemachine staat direct in de grote werkruimte bij binnenkomst van het pand.

De grote werkruimte bij binnenkomst van het bedrijfspand

De centraal geplaatste koffiehoek met de Lucca koffiebonenmachine

Een koffiemachine die past bij de organisatie

Expatax is een bedrijf dat zich constant blijft ontwikkelen. Door de snel veranderende branche waarin ze zich bevinden, is het hebben van de nieuwste technologieën een pre. Daarom hebben ze ook als het gaat om hun koffiemachine gekozen voor de Lucca koffiemachine. De moderne en strakke uitstraling past zo goed bij de bedrijfsfilosofie. Daarbij hebben ze twee stijlvolle onderkasten met ingebouwde LED-verlichting. Deze Gio Coffee onderkasten bevatten uitneembare productschappen om koffiebenodigdheden in te bewaren. Ook beschikt de kast over een ingebouwde bekerdispenser.

Ruim aanbod in koffie en koffievariatie

Expatax maakt gebruik van de verse Gio Grande koffiebonen. Deze kwamen uit de vrijblijvende koffieproeverij van Gio Coffee als beste uit de koffietest. Hierbij was het uitgangspunt dat alle personeelsleden de koffie lekker zouden vinden. Dat is met de Gio Grande helemaal het geval! Wel heeft iedereen natuurlijk zijn eigen favoriete koffiedrank. Met de Lucca koffiebonenmachine, die bij Expatax staat, zijn ze hier op voorbereid. De Lucca koffiemachine maakt alle mogelijke koffievariaties inclusief alle koffievariaties met melk. Dus of klanten nu een lekkere cappuccino, latte macchiato of cortado willen… alle koffieopties zijn met de Lucca koffiemachine mogelijk. Liever een extra sterke espresso? Met de sterkteregelaar bepaal je zelf per kopje koffie hoe intens deze moet zijn. Ideaal voor Expatax waar iedereen zijn eigen koffiewensen heeft. Als aanvulling van de koffiehoek hebben ze ook gedacht aan goed drinkwater, wat ze voorzien met een bronwaterkoeler van Viteau.

Met de Lucca koffiemachine is er ruime koffiekeuze

Overzicht deze Utrechtse koffiehoek met de twee Gio Coffee onderkasten

Koffiemachine op een centrale plek in de organisatie

Het kantoor van Expatax bestaat uit diverse kleine verdiepingen. Om te zorgen dat iedereen gemakkelijk een kop koffie kan halen, is er goed gekeken naar de beste koffiemachineplek. Doordat de Lucca koffiemachine geruisloos is, kan je deze ook in werkruimtes plaatsen. Ook voor Expatax was dit ideaal. De werkruimte waar de Lucca nu staat is naast ontvangstruimte namelijk ook direct de werkruimte.

De ontvangstruimte waar Expatax bezoekers ontvangt met een goede kop koffie

De overlegtafel voor besprekingen en werkoverleg

Expatax voor alle fiscale-, salaris en boekhoudingszaken

Expatax is een belastingadvies- en accountantskantoor dat bedrijven, freelancers en werknemers helpt met hun fiscale zaken, salarisadministratie en boekhouding waarbij specifieke kennis aanwezig is met betrekking tot internationale situaties. Met een team van adviseurs voorzien ze hun klanten van de nodige ondersteuning: van de jaarlijkse persoonlijke belastingaangifte en de administratie en BTW aangiften tot uitgebreide jaarrekeningen voor het MKB en internationale salarisadministraties voor multinationals.