Gentlemen’s Place

“Klasse en stijl. Dat is waar wij voor staan bij Gentlemen’s Place en wat wij iedere klant willen laten voelen. Een goede kop koffie is hierin een niet te missen onderdeel.”

Koffie van hoge kwaliteit voor een kwaliteitswinkel

Gentlemen's Place klantcase 1

Gentlemen’s Place is specialist in kwalitatieve kleding

Gentlemen's Place klantcase 1

De pasruimte bij Gentlemen’s Place

Bij Gentlemen’s Place stijlen ze mannen op een persoonlijke een aangename manier, zodat de klant zowel privé als zakelijk vol zelfvertrouwen door het leven gaat. Zij zijn specialist in kwalitatieve pakken, overhemden, jasjes, broeken, schoenen en accessoires. De rode draad hierin is klasse en stijl. “Alles wat wij leveren aan de klant, is van hoge kwaliteit. Klanten komen niet alleen langs om kleren te kopen, zij verwachten een persoonlijke winkelervaring. En die krijgen ze ook. Om die reden wordt aan iedere klant die binnenkomt een kopje koffie aangeboden. Wij merken dat mannen vaak met hun partner komen om te winkelen. Dan willen we aan beide een fijne winkelindruk achterlaten. Zowel voor degene die op zoek is naar kwalitatief goede kleding, als degene die wacht. Hiervoor hebben we een speciale koffiehoek ingericht. Dit wordt positief ontvangen.”

De keuze voor de Verona koffiebonenmachine

Gentlemen's Place klantcase 1

Gentlemen’s Place heeft een ruime collectie aan kleding en schoenen

Gentlemen's Place klantcase 1

De Verona koffiebonenmachine

In de kledingwinkel in Amsterdam op de Zuidas is gekozen voor de Verona koffiebonenmachine. De compacte Verona koffiemachine is ideaal voor winkels en kantoren met beperkte ruimte. Door dit formaat past de machine perfect in de koffiehoek van Gentlemen’s Place en blijft er voldoende ruimte over voor de collectie kleding. Dat Gentlemen’s Place in aanraking kwam met Gio Coffee, kwam doordat zij door een kennis werden getipt. Doorslaggevend om te kiezen voor koffie van Gio Coffee was de smaak en kwaliteit van de koffie en de persoonlijke benadering. Dit laatste sluit naadloos aan op de visie die Gentlemen’s Place zelf heeft op hun klanten.

Cappuccino is de absolute favoriet uit de koffiemachine

Gentlemen's Place klantcase 1

Gentlemen’s Place is specialist in heren kleding

Gentlemen's Place klantcase 1

Een kwalitatieve koffiemachine kan niet ontbreken

De Verona koffiebonenmachine wordt de hele dag door gebruikt. “We krijgen vaak positieve reacties over de koffie. We leggen dan uit dat wij de Gio Grande koffiebonen hebben in onze machine. Klanten vinden eigenlijk alle koffievariaties lekker, maar de cappuccino wordt wel het meest gedronken. Dit komt doordat de Gio Grande koffiebonen een smaak achterlaten van chocolade en walnoten. Hiermee is het een hele lekkere basis van cappuccino.” Het koffiepatroon van de klanten zien ze bij Gentlemen’s Place overigens ook terug in hun winkel in Aalsmeer. Hier hebben zij ook een Verona koffiebonenmachine staan en hanteren zij hetzelfde concept.