Gracious Studios

“Dit is waarom we kozen voor Gio Coffee: goede service, een kwalitatieve en stijlvolle koffiemachine en natuurlijk voor de heerlijke koffie. Zodra je bij Gracious Studios binnenkomt ruik je direct de aroma’s van vers gebrande koffie. Onderschat nooit een goede kop koffie.”

Verse geur van koffie bij internet bureau Gracious Studios

Gracious Studios is een internetbureau en verwezenlijkt crossmedia synergie voor krachtige merken, zoals bol.com, VriendenLoterij en de Persgroep Nederland. Juist daarom is goede koffie extra belangrijk. Voor klanten en relaties is de koffiemachine het eerste wat ze zien als ze Gracious Studios binnenlopen. Het eerste gesprek begint altijd met een kopje koffie en die moet natuurlijk goed zijn. Gracias Studios koos daarom voor vers gebrande koffiebonen van de Gio Grande koffiemelange.

De ruime werkplek van het kantoor

De koffiemachine die zorgt voor de heerlijke koffiegeur bij binnenkomst

Goede koffie voor medewerkers

Natuurlijk genieten ook de medewerkers van Gracious Studios van een goede kop koffie. Voornamelijk in de ochtend rond 9:00 uur is het druk bij de koffiemachine. Bijna niemand komt zonder koffie het kantoor binnenlopen. Om te zorgen dat iedereen snel een kopje koffie kan krijgen en er veel koffiekeuze is, hebben ze bij Gracious Studios een Siena koffiemachine staan. Dit is de voorloper van de nu populaire Lucca koffiebonenmachine.

Het bedrijfspand van Gracious Studios

De entree bij binnenkomst van het kantoor

Digital agency Gracious Studios

Gracious Studios heeft als award winning digital agency ruim 10 succesvolle jaren ervaring. Doordat de disciplines design, development en marketing worden verbonden, verwezenlijkt Gracious Studios crossmedia synergie voor krachtige merken, zoals bol.com, VriendenLoterij en de Persgroep Nederland. Gracious Studios behoort tot de absolute top van de fullservice internetbureaus van Nederland in de categorie middelgroot. Gracious Studios is als nieuwkomer binnengekomen in de Emerce 100 met 5 sterren.