GreenLife

“We zijn erg tevreden met de goede kwaliteit en prijs die Gio Coffee biedt. We stappen bijna nooit meer de auto in zonder een kopje koffie van Gio Coffee.”

Koffie die een hovenier nodig heeft

Hovenier Greenlife ontwerpt en realiseert al 25 jaar tuinen voor particulieren en bedrijven. Als klein hoveniersbedrijf weten ze van aanpakken. Vaak gaan ze bij Greenlife al vroeg in de ochtend op pad naar hun eerste opdracht. De eerste bestemming is het hoofdkantoor van Greenlife waar de benodigde spullen opgehaald worden en waar ze de opdracht doorspreken. Vaak is dit tussen 7:00 en 8:00 uur s’ochtends. De eerste stap is dan direct naar de koffiemachine; voor een lekker kopje koffie om goed de dag mee te beginnen. Voordat ze de auto instappen, op weg naar hun opdracht, nemen ze bijna altijd nog een kop koffie mee voor in de auto. Voornamelijk de Cappuccino uit de Verona koffiemachine is er geliefd bij het personeel.

De koffiehoek in de kantine van hovenier Greenlife

De vergadertafel waar elke ochtend een meeting is met een kopje koffie

Koffieproducten voor het ideale koffiemoment

Greenlife kwam via een ander bedrijf in aanraking met Gio Coffee. Ze namen een vrijblijvende koffieproeverij en kozen uiteindelijk voor Gio Coffee om de persoonlijke service en het grote assortiment aan producten. Zo verzorgt Gio Coffee niet alleen de koffie en de koffiemachine, maar leveren ze alles wat komt kijken bij het ideale koffiemoment. Van een koekje bij de koffie tot een bekerdekseltje, waarmee het personeel van Greenlife de koffie gemakkelijk meeneemt in de auto.

De vergaderruimte en ontvangstruimte van Greenlife

Onderdeel van de vele soorten kunstgras die Greenlife gebruikt

Greenlife kiest voor de smaak van verse koffiebonen

Greenlife is verder erg tevreden over de prijs en de smaak van de koffie. Ze gebruiken Gio Grande koffiebonen die ook erg lekker zijn voor koffie in combinatie met melk. Bij Greenlife hebben ze een Verona koffiebonenmachine in de kantine staan. Deze koffiemachine biedt veel koffievariatie en is daarnaast erg compact; wat ideaal is voor de kleine koffiehoek bij Greenlife. Zo drinken ze bij Greenlife vaak Cappuccino’s maar ook warme Choco en zwarte koffie zijn erg gewild.

De buitenkant van het bedrijfspand van hovenier Greenlife

De goed gevulde koffiecorner met producten van Gio Coffee