HAK

Koffie is een belangrijke energiebron. “Onze medewerkers in de fabriek werken in shifts en de fabriek is doordeweeks altijd in gebruik. Zij verdienen goede kwaliteit koffie. Waar ze ook zijn, op welk moment. Met de koffie van Gio Coffee hebben wij altijd koffiegarantie. En dat motiveert iedere medewerker.”

Klantcase Gio Coffee HAK

De koffie- en watervoorziening bij HAK

Klantcase Gio Coffee HAK

Een inkijkje in de fabriek van HAK

Koffie moet altijd en overal beschikbaar zijn

Groentefabrikant HAK werd opgericht door de familie Hak in Giessen in het land van Heusden en Altena. Zowel op kantoor als in de fabriek, die van maandag tot en met vrijdag 24 uur per dag in gebruik is, is koffie een belangrijke energiebron. De koffiemachines staan op meerdere plekken, zodat de koffie makkelijk toegankelijk is. Met een grote fabriek en veel medewerkers, is het belangrijk dat er snel koffie is en dat er voldoende keuze is voor iedereen.

Eisen voor een goede koffiemachine

Bij HAK staan acht koffiemachines. Dit is de Lucca koffiebonenmachine. Dat HAK juist voor de Lucca koffiebonenmachine heeft gekozen, heeft onder anderen te maken met de capaciteit van de machine. De Lucca is namelijk een snelle koffiebonenmachine en kan tot 50 gebruikers voorzien van koffie. Dit is belangrijk voor HAK, waar 5 x 24 uur per week wordt gewerkt in de fabriek. Koffie moet altijd en overal direct beschikbaar zijn. Met veel medewerkers en inleenkrachten is het ook belangrijk dat er een ruime koffiekeuze is. Met de Lucca koffiebonenmachine heb je eenvoudig cappuccino, latte macchiato of warme chocolademelk. Maar ook beschikt de koffiemachine over een heet water functie. Zo hoef je nooit meer te wachten tot de waterkoker klaar is. Op deze manier is er met de Lucca voor ieder wat wils. En wat voor HAK ook belangrijk is, is dat de reiniging gemakkelijk en semiautomatisch gaat!

Klantcase HAK Gio Coffee

Het proces in de fabriek

Klantcase HAK Gio Coffee

Op het kantoor van HAK

Keuze voor de juiste koffieleverancier

HAK werkt met ingrediënten van hoge kwaliteit. Zij stellen hoge eisen aan de producten die zij leveren. De kwaliteit van de koffie was daarom een doorslaggevende factor om te kiezen voor Gio Coffee. Vanuit de oorsprong van HAK als familiebedrijf, is ook de persoonlijke benadering belangrijk. Ze vinden het prettig dat er altijd een vast aanspreekpunt is voor de koffie. En dat de koffie altijd op een vast moment wordt geleverd waardoor ze nooit zonder koffie zitten. In de Lucca koffiebonenmachine worden de Gio Grande koffiebonen gedronken. Deze smaak wordt door de medewerkers als lekkerste bestempeld. Omdat ook de warme chocolademelk populair is, brengt de persoonlijke koffiespecialist ook altijd choco mee. En voor de niet koffiedrinkers, is ook voor een waterkoeler van Viteau gekozen.

Over HAK

Groentefabrikant HAK werd opgericht door de familie Hak in Giessen in het land van Heusden en Altena. Hier verwerkt het voormalig familiebedrijf sinds de oprichting al meer dan 65 jaar verse groenten, peulvruchten en fruit van hoge kwaliteit. Het motto van HAK is “Leven uit afhankelijkheid”. Hiermee onderstreept het bedrijf het principe van wederkerigheid en respect voor mens en natuur bij alles wat het bedrijf doet. HAK gelooft dat de wereld een betere plek is waar je langer en gezonder kan leven als iedereen veel groenten, peulvruchten en fruit eet. HAK wil gezond eten en leven lekkerder en gemakkelijker maken met eerlijke kwaliteitsgroenten, peulvruchten en fruit die HAK indien mogelijk dichtbij huis teelt en oogst en thuis in Giessen verwerkt en op smaak brengt.