Hoens Creative

De persoonlijke service van Gio Coffee is van een niveau dat goed bij onze eigen bedrijfsfilosofie past. Het is echt fijn om tijdens een werkbespreking een relatie de keuze te kunnen bieden uit zo’n ruim aanbod aan koffieproducten.

Koffie voor een creatief bedrijf in een snel veranderende markt

Hoens Creative is de stille kracht achter Ivo Niehe, Martijn Krabbé, Chantal Janzen, Jan Versteegh, Frans Bauer e.v.a. Vanuit het hoofdkwartier in Hilversum leveren ze dagelijks camera-crews en apparatuur voor meer dan 60 televisieprogramma’s, online content en dramaseries. Elke ochtend vanaf 5.30 uur is het een komen en gaan van zo’n 15 tot 20 cameraploegen die samen met producers, regisseurs en presentatoren op pad gaan. Een goede start van een vaak lange werkdag is natuurlijk belangrijk. En wat is dan fijner dan een goede kop koffie van Gio Coffee, “voor dit doel de beste koffieleverancier”; aldus Richard Cats (coördinator bij Hoens Creative).

De vergaderruimte van Hoens Creative met uitzicht op de open ruimte

De kantine en openbare werkruimte waar aardig wat koffietjes gedronken worden

Persoonlijke koffieservice voor Hoens Creative

Ook Hoens Creative heeft, als ambachtelijk camerabedrijf, gekozen voor de authentieke smaak van koffie van Gio Coffee. Maar minstens zo belangrijk vinden ze de persoonlijke service die Gio Coffee biedt. Ook bij Hoens Creative draait alles namelijk om goede en persoonlijke service. Het is dan ook niet voor niets dat de koffieservice van Gio Coffee goed aansluit bij de bedrijfsfilosofie van Hoens Creative.

Koffievariatie voor iedereen: per gebruiker je eigen koffie

In de grote bedrijfshal, waar alle ploegen van Hoens Creative bij elkaar komen, staat een Lucca koffiebonenmachine. Ze kozen hierbij voor een Lucca koffiebonenmachine om te kunnen zorgen dat iedereen dé koffie drinkt die ze écht lekker vinden. Want smaken verschillen. Met de Lucca koffiemachine kunnen ze genieten van alle mogelijke koffievariaties. Daarnaast hebben ze bij Hoens Creative twee koffiemelanges in de Lucca koffiemachine zitten. Doordat er twee koffiemolens in de koffiemachine zitten, is het mogelijk om per koffievariatie ook nog de koffiemelange te kiezen. Dus of je nu liever je cappuccino drinkt met Gio Grande koffiebonen of Gio Eccellente koffiebonen, het is beide mogelijk met slechts één druk op de knop. Daarnaast heeft de Lucca koffiebonenmachine een grote koffiecapaciteit. Hier maken ze bij Hoens Creative goed gebruik van met een verbruik van meer dan 100 koppen koffie per dag!

De Lucca koffiebonenmachine die in de uitgifte hal staat

Een wereldbol in de zithoek van de openbare ruimte; voor een overleg met een kopje koffie erbij

 

Als de laatste ploegen van Hoens Creative, uit binnen- en buitenland, ’s avonds laat terugkomen is het bijna altijd: “we gaan zo de apparatuur uitladen hoor, maar eerst even een bakkie doen”.

De piek in koffiegebruik ligt duidelijk in de ochtend. Een goed begin van de dag begint met een lekkere kopje koffie. Maar ook in de loop van de dag drinken de kantoormedewerkers en opdrachtgevers van Hoens Creative graag een kop cappuccino of dubbele espresso. “Het is echt fijn om tijdens een werkbespreking een relatie de keuze te kunnen bieden uit zo’n ruim aanbod van koffieproducten.”; aldus Richard Cats.

De koffiehoek waar naast koffie ook een Viteau waterkoeler staat

De opslag en uitgifte punt van de diverse video- en audio apparatuur

Hoens Creative: “Iedereen kan een camera kopen, maar het gaat om de creativiteit en de mensen die de techniek bedienen”.

Hoens Creative beweegt zich in een dynamische markt die continue in beweging is. Hun credo is Same tech, different people. Iedereen kan een camera kopen, maar het gaat uiteindelijk om de creativiteit van de mensen die de techniek bedienen. En door de continue veranderende markt wordt er door hun opdrachtgevers op deze creativiteit een groot beroep gedaan. Fijn dat er dan als vaste waarde altijd een kopje koffie van Gio Coffee in handbereik is.

De Lucca koffiemachine die direct naast het uitgifte punt staat

De Gio Coffee Eccellente uit het uitgeftepunt van de Lucca koffiebonenmachine