Houtens Hart Offices XL

“Als verhuurder van diverse flexwerkplekken moeten er goede koffievoorzieningen zijn. Met Gio Coffee hebben we nu in alle werkruimtes en openbare ruimtes goede koffie. Alle voordelen van een Gio Coffee koffiemachine zijn ideaal voor ons bedrijf.”

Koffie voor op een flexwerkplek

Houtens Hart Offices XL biedt flexwerkplekken en kantoren voor ondernemers. In een groot stijlvol bedrijfspand bieden ze diverse ruimtes aan die ze verhuren. Een van de belangrijkste voorwaarden voor huurders is natuurlijk dat er goede koffie beschikbaar is. Het lijkt wellicht een bijzaak, maar goede koffie behoort tot één van de belangrijkste primaire voorwaarden voor huurders van een werkplek.

Een van de koffiehoeken in de openbare werkruimtes bij Houtens Hart

Diverse tafeltjes en stoelen bij een koffiehoek; alles staat klaar voor een lekker koffiemoment

Samenstellen van de juiste koffie en koffiemachines binnen het bedrijf

Na diverse koffieleveranciers bekeken te hebben, kwamen ze via het internet terecht bij Gio Coffee. Houtens Hart koos puur functioneel en ging dan ook bij Gio Coffee voor het brede assortiment aan koffiemachines. Zo hebben ze bij Houtens Hart Offices XL, veel verschillende ruimtes. Voor elke ruimte zijn er andere koffiewensen. Daarom stelde ze samen met Gio Coffee af op welke plekken een koffiemachine moest komen en waar deze individueel aan moesten voldoen. Nu staan er in het bedrijfspand precies genoeg koffiemachines op strategische plekken. Zo heeft iedereen altijd beschikking over een koffiemachine in de buurt. Goede koffie moet volgens Houtens Hart namelijk altijd beschikbaar zijn voor hun huurders, bezoekers en personeel.

Een van de Trento koffiemachines die in een keukentje staat in het bedrijfspand

Een werktafel in de openbare ruimte; klaar om aan te schuiven met je laptop en een kop koffie

Voor iedere klant een andere koffievariatie

In de openbare ruimtes maakt Houtens Hart Offices XL gebruik van Trento koffiemachines. Deze koffiemachines staan bekend om hun snelheid en het ruime aanbod aan koffievariaties. Ideaal voor de meeste openbare werkplekken bij Houtens Hart. Door de vele verschillende klanten die in het bedrijfspand werken, is koffievariatie erg belangrijk. Iedereen heeft natuurlijk een eigen smaak en voorkeur. De ene drinkt graag Cappuccino en een ander weer Espresso. Maar ook voor niet koffie drinkers is er warme Choco of thee uit de Trento koffiemachines te verkrijgen.

De ontvangsthal van Houtens Hart Offices XL

De ontvangstruimte van het bedrijf die centraal staat in het bedrijfspand

Houtens Hart Offices XL gaat voor de snelle Trento koffiemachines

De zetsnelheid van de Trento koffiemachines is belangrijk voor Houtens Hart Offices XL. Zo kunnen grote groepen, die tegelijkertijd uit een vergadering komen of pauze hebben, allemaal koffie halen. Een kopje koffie uit een Trento koffiemachine is namelijk al binnen acht seconden klaar! In combinatie met het weinige onderhoud dat de Trento koffiemachines vragen, zijn dit de ideale koffiemachines voor Houtens Hart Officees XL.

Een grote flexwerkplek direct bij binnenkomst van het bedrijfspand

Een van de koffiehoeken met een Trento koffiemachine voor maximale koffievariatie

Kantoorruimtes en werkplekken bij Houtens Hart Offices XL

Houtens Hart Offices XL biedt ondernemers alle ruimte en opties en staat persoonlijk voor jou klaar om vragen te beantwoorden of problemen op te lossen. Je kunt kiezen voor een sfeervol ingericht kantoor of een kantoor wat je geheel in eigen stijl inricht. Voor meerdere kantoren of een hele verdieping. En alles is flexibel te huren: voor een dagdeel, dag, maand of langere termijn. Ieder moment aangepast op jouw keuzes. Alle kantoorruimtes zijn direct klaar voor gebruik. Geen gedoe, alles is er al: van wifi tot goede koffie natuurlijk! Jij kunt in alle rust werken en gasten ontvangen. Houtens Hart Offices XL regelt alles wat nodig is voor een productieve en fijne werkplek.

Een van de ruimtes die kan worden gebruikt voor een vergadering

Het bedrijfspand met diverse te huren werkplekken