JP hairstyling

“De koffiemachine staat centraal in onze kapperssalon. Midden in de zaak hebben we een koffiehoek gemaakt. Zo kan iedereen bij ons genieten van goede koffie gemaakt van verse koffiebonen.”

De kapperszaak met de beste koffie

JP Hairstyling is een vernieuwende kapperszaak in Amsterdam Oud-West. Zodra je deze kapperssalon binnenloopt zie je dat ze gaan voor kwaliteit en goede service. De aankleding en het strakke design van de winkel maken een fijne sfeer. Maar door de koffie, die je bij binnenkomst krijgt, voel je je direct welkom. Het is dan ook niet voor niks dat kapperszaak JP Hairstyling heeft gekozen voor een Gio Coffee koffiehoek in het midden van de zaak. Het aanbieden van goede koffie aan bezoekers is belangrijk voor een goede eerste indruk en de verdere klantrelatie. Daarnaast kan je een klant natuurlijk niet laten wachten zonder een goede kop koffie; aldus JP Hairstyling.

 

 

 

 

 

Een verzorgde koffiehoek in het midden van de kapperssalon

De Gio Coffee koffiehoek die JP Hairstyling in haar kapperssalon heeft, straalt koffie uit. Met een verzorgde Palermo koffiemachine, diverse magazines en de Gio Coffee koffiezakken op display, ziet de koffiehoek er uitnodigend uit. De meeste bezoekers vertrekken dan ook niet van hun kappersbezoek zonder een goede kop koffie gedronken te hebben. De Palermo koffiebonenmachine die ze hebben staan heeft een grote koffiecapaciteit waardoor bezoekers de hel dag door koffie kunnen pakken. Doordat je met één druk op de knop een kop koffie hebt, is de Palermo koffiemachine ideaal voor zelfbediening. Iedereen zet zo gemakkelijk zelf z’n kopje koffie. De Palermo geeft daarbij keuze uit acht koffievariaties. Van cappuccino tot warme Choco en van sterke Espresso tot een kopje thee. Er zit voor elke bezoeker van de kapperssalon altijd wel een drank naar wens bij.

 

 

 

 

 

Altijd verse gebrande koffie bij het kappersbezoek 

Na de gratis koffieproeverij van Gio Coffee was JP Hairstyling overtuigt over de smaak van de koffie. Nu hebben ze de Gio Grande koffiebonen in de Palermo koffiebonenmachine zitten. Deze koffiebonen zorgen voor een espresso met een volle body. Daardoor gaan de Gio Grande koffiebonen ook goed samen met melk. Ideaal voor JP Hairstyling, aangezien zij veel bezoekers hebben die graag Cappuccino of een Latte Macchiato drinken.

 

 

 

 

 

Alles voor service bij JP Hairstyling

Maar het was niet alleen voor de goede koffiesmaak dat JP Hairstyling koos voor Gio Coffee als koffieleverancier. Een van de belangrijkste punten was de persoonlijke service die Gio Coffee biedt. Naast dat ze op vaste tijden vers gebrande koffiebonen leveren, houden ze de koffievoorraad goed in de gaten. Zo hebben ze bij deze kapperszaak hierdoor geen omkijken naar het doen van koffiebestellingen. JP Hairstyling houdt zich namelijk liever bezig met de kappersservice aan hun eigen bezoekers. Dit is immers waar JP Hairstyling als kapperszaak bekend om staat: kwaliteit en uitstekende service!