Leapp

In de leapp stores is koffie een must. “Service is enorm belangrijk in onze winkels en daar hoort natuurlijk een goede kop koffie bij. Zo kunnen onze klanten terwijl ze wachten of geholpen worden genieten van een goede kop koffie. Ook op het hoofdkantoor kan geen koffiezetapparaat gemist worden, coffee is our best friend.”

De juiste koffieoplossingen voor retail bedrijf leapp

Als pionierende retailer is leapp in zes jaar tijd uitgegroeid van Amsterdamse start-up naar leider in de markt van refurbished devices. Op het hoofdkantoor van leapp hebben ze verschillende types kofiemachines van Gio Coffee. Voor haar medewerkers maakt leapp gebruik van Lucca koffiebonenmachines. Deze zijn ideaal voor de grote hoeveelheid medewerkers en hebben een snelle zettijd. Met een aparte Lucca koffiemachine in de kantine kan iedereen tijdens de pauze genieten van een lekker kopje vers gebrande koffie.

De Verona die net naast de servicebalie staat

De Verona koffiemachine voor alle klanten van de leapp store

De beste koffie en koffiemachine voor klanten

In hetzelfde pand direct naast het hoofdkantoor zit een van de leapp stores. Dit is één van de 25 winkels die leapp nu heeft. In elke winkel hebben ze koffiemachines van Gio Coffee in gebruik. Deze koffiemachines staan er voornamelijk voor de bezoekers. Bezoekers en klanten worden zo direct met goede service geholpen. Hiermee past het aanbieden van een goede kop koffie binnen de bedrijfsfilosofie. Goede service begint namelijk bij een kop koffie en gaat door in de service en garantie die gebruikers krijgen als ze klant zijn bij leapp. leapp gebruikt de Verona koffiebonenmachine van Gio Coffee om bezoekers te voorzien van goede koffie. Met de Verona koffiemachine hebben klanten een ruime koffiekeuze. Daarnaast past het compacte design van de koffiemachine bij de plek in de winkel. Gio Coffee heeft speciaal voor leapp de koffiemachine gestyled in de huisstijl van de leapp store. Klanten kunnen zo, terwijl ze wachten of geholpen worden, genieten van goede koffie in stijl!

Uitgestelde laptops in de showroom van leapp

Een goede kop koffie, voor iedereen in de leapp store

Kiezen van de juiste koffieleverancier

Via internetbureau Zeo kwam leapp in contact met Gio Coffee. Na deze tip vroeg leapp al snel de vrijblijvende koffieproeverij van Gio Coffee aan. leapp heeft tijdens deze koffieproeverij, op het hoofdkantoor van leapp, de koffie getest en vergeleken met meerdere koffieleveranciers. Gio Coffee sprong er voor leapp in eerste instantie uit door de smaak van de koffie. Ook is er gekeken naar de uitstraling van de machines. De koffiemachines staan tenslotte ook in 25 winkels. De strakke koffiemachines passen mooi in het winkelconcept, waar de nadruk ligt op beleving en een milieuvriendelijke uitvoering. In combinatie met de persoonlijke koffieservice bleek Gio Coffee als koffieleverancier de ideale match!

De Lucca koffiebonenmachine die in de kantine van leapp staat

In de pauze een bakje koffie en wat afleiding

Retailer leapp biedt kwaliteit en service aan refurbished devices

leapp biedt een alternatief aan iedereen die waanzinnige producten en service wil, maar niet het nieuwste van het nieuwste nodig heeft. Dat doet leapp door wekelijks duizenden producten van Apple een tweede leven te geven. Met behoud van de premium service, kwaliteit en garantie zoals men die van Apple gewend is, maar met flink voordeel. Begonnen als pure player in 2011, opende het begin 2012 zijn eerste winkel in Amsterdam en daar kwamen in een rap tempo meerdere vestigingen bij. Momenteel staat de teller op 25 winkels in Nederland, België en Duitsland, 3 webshops en meer dan 160 medewerkers.  Zowel in de winkels als op het hoofdkantoor wordt er dagelijks een heerlijke kop Gio Coffee genuttigd.

De servicedesck, die in het midden van de winkel naast de Verona staat

Het overzicht van de uitgestalde productlijnen van refurbished producten