MTTM Group

Grenzen verleggen geeft MTTM energie. “De keuze voor de juiste koffieleverancier moet passen bij ons kernwaarden. Daarom hebben we gekozen voor Gio Coffee.”

De keuze voor de Lucca koffiebonenmachine

Als grootste zelfstandige ondernemer in telecom levert Message To The Moon (MTTM) tal van oplossingen voor zakelijke telecommunicatie en – energie. Impact maken en grenzen verleggen is waar ze naar streven bij MTTM. Dit geeft hen energie. Deze energie halen zij ook dagelijks uit het drinken van goede koffie van Gio Coffee. Bij MTTM is gekozen voor een Lucca koffiebonenmachine. Deze machine sluit naadloos aan bij de visie van MTTM, waar vernieuwing en design centraal staan. Niet voor niets willen zij als eerste een appje naar de maan versturen. De Lucca is dan ook niet zomaar een koffiebonenmachine. De unieke uitstraling valt direct op. Dit stijlvolle model wordt door MTTM geroemd om het minimalistische design. Dit is te danken aan de rechte vormgeving en de strakke afwerking met zwarte piano-lak. Dankzij het intelligent verlichte display is de bediening voor iedereen eenvoudig te begrijpen.

Klantcase MTTM

Op het kantoor van MTTM Group

Klantcase MTTM

De keuken met daarin de Lucca koffiebonenmachine

Goede koffie service is belangrijk

De Lucca koffiebonenmachine is populair onder de medewerkers. Met name de Gio Grande koffiebonen gaan iedere maand hard. “Gelukkig hoeven we hier nooit zelf naar om te kijken. Iedere vier weken komt onze persoonlijke koffiespecialist van Gio Coffee langs om de voorraad aan te vullen. Zo hebben we nooit teveel en nooit te weinig. Dit is een belangrijke reden waarom we bij MTTM hebben gekozen voor Gio Coffee”.

Klantcase MTTM

Vooral de support-afdeling maakt veel gebruik van de koffiemachine

Klantcase MTTM

De zetsnelheid van de koffiemachine is belangrijk voor MTTM

Snel koffie voor alle medewerkers

Met name in de ochtend wordt veel gebruik gemaakt van de koffiemachine. De supportafdeling begint altijd vroeg en zij zijn de trouwste fans van de Lucca koffiebonenmachine. De Lucca zet koffie binnen 25 seconden. Ondanks de hoge zetsnelheid blijft de kwaliteit behouden. Iedereen op de werkvloer heeft hierdoor bij MTTM razendsnel een lekkere kop koffie. De snelheid resulteert in het feit dat je veel medewerkers tegelijk van lekkere koffie kunnen genieten.

Meer over MTTM

Message To The Moon levert zakelijke telefonie, internet, servicenummers en overige diensten rondom de meterkast van ondernemers. Denk hierbij aan digitale telefooncentrales, snel internet, bellen over internet, 0800-nummers, 0900-nummers en 085-nummers. Maar ook hardware, data-security en betalingsoplossingen tot en met inbraakbeveiliging en brandpreventie. En binnen afzienbare tijd ook ‘appjes naar de maan’, we heten immers niet voor niets Message To The Moon.