Nouwens Transport

“Koffie van goede kwaliteit is belangrijk voor ons. Dit is de doorslaggevende factor geweest voor ons om te kiezen voor Gio Coffee als koffieleverancier. Als transportbedrijf vinden we het belangrijk dat we onze medewerkers dagelijks voorzien van een ‘kopje energie’.”

Goede koffie zorgt voor energiek medewerkers

Klantcase Nouwens Gio Coffee

De vrachtwagens van Nouwens Transport

Klantcase Nouwens Gio Coffee

Op kantoor staat een Lucca koffiebonenmachine

Als transportbedrijf houdt Nouwens zich bezig met het op innovatieve en kwalitatief hoogwaardige manier vervoeren van voornamelijk waardevolle goederen en farmaceutische producten. Nouwens is erg ambitieus. Zij blijven dan ook constant groeien en stellen hoge eisen. Ook aan de koffie. Want ambitieuze medewerkers verdienen de beste koffie. Dit geeft hen energie om verder te komen. De belangrijkste eisen waar de koffie aan moet voldoen bij Nouwens is de smaak van de koffie en de kwaliteit van de koffiemachine. Daarnaast is de uitstraling van de koffiemachine belangrijk, omdat ook bezoekers gebruik maken van de koffiemachines.

De koffie bij Nouwens Transport

Klantcase Nouwens Gio Coffee

In de kantine staat een Trento vriesdroog koffiemachine

Klantcase Nouwens Gio Coffee

Nouwens is actief door heel Europa

Om aan de koffie wensen te voldoen is bij Nouwens gekozen voor twee verschillende koffiemachines. In de kantine staat de Trento vriesdroog koffiemachine. Dit is een koffiemachine met hoge zetsnelheid. Binnen 8 seconden heb je een goede kop koffie en dit is wenselijk in de kantine waar veel mensen tegelijk een kop koffie willen. De koffiemachine beschikt over meerdere functies, zoals cappuccino, latte macchiato en warme choco. Toch wordt voornamelijk koffie gedronken uit deze koffiemachine. Op de eerste verdieping, bij de kantoren, is gekozen voor de Lucca koffiebonenmachine. Met zijn stijlvolle uitstraling is de Lucca hét topmodel van Gio Coffee en uiterst geschikt voor een prominente plek op kantoor. Voor Nouwens is het ook belangrijk dat zij een totaaloplossing in huis halen voor alle kantoor medewerkers. Met de Lucca koffiebonenmachine heb je grote keuze uit verschillende koffies. Toch is het de espresso die door het kantoor personeel het meeste wordt gedronken.

Over Nouwens Transport

Klantcase Nouwens Gio Coffee

Nouwens groeit al sinds de start ieder jaar

Klantcase Nouwens Gio Coffee

Naast de koffiemachine heeft Nouwens ook andere producten van Gio Coffee

Dennis Nouwens is in 1997 gestart met één busje op de weg en een zolderkamer als kantoor. Sindsdien maakte het transportbedrijf een enorme groei door. Niet alleen in bedrijfsgrootte en wagenpark, maar ook op het gebied van vakgebieden, expertise en dienstverlening. Het bedrijf houdt zich bezig met het op innovatieve en kwalitatief hoogwaardige manier vervoeren van voornamelijk waardevolle goederen en farmaceutische producten. Vanuit het hoofdkantoor in Breda stuurt Nouwens Transport tientallen chauffeurs aan op hun weg door heel Europa. De opdrachtgevers, onder wie veel farmaceutische en technologische bedrijven, weten dat hun producten dankzij de zorgvuldige en vakkundige aanpak in vertrouwde handen zijn. Nouwens neemt hen zorgen uit handen en verzorgt een tijdige, correcte en veilige levering in heel Europa.