Saltro Diagnostisch Centrum

“Wij gaan voor koffiekwaliteit en de uitstraling van een koffiemachine. Daarbij gaf Gio Coffee een fijne persoonlijke benadering. Ze zijn goed bereikbaar en lossen problemen snel op.”

Goede zorg begint bij goede koffie voor cliënten

Saltro is een innovatief diagnostisch centrum dat door middel van laboratoriumonderzoek, functieonderzoek en advies zorgverleners ondersteunt bij het bieden van de beste zorg aan patiënten. Op het hoofdkantoor in Utrecht zit het laboratorium waar ze alle onderzoeken doen. De Gio Coffee koffiemachines staan verspreid over de diverse andere locaties in Utrecht. Deze locaties zijn voor de cliënten. In de wachtruimtes heeft Saltro gezorgd voor lekkere koffie voor haar cliënten. Met Verona koffiebonenmachines kunnen ze in de wachtruimte altijd genieten van een goede kop koffie. Want goede zorg voor een cliënten begint al in de wachtruimte met aandacht voor goede kwaliteit koffie. Cliënten die op de locaties langskomen om te prikken hebben wel een goed kopje koffie verdiend volgens Saltro.

de receptie bij binnenkomst van het bezoekerscentrum

de koffiehoek die in de wachtruimte staat voor alle bezoekers

Zorgenloos koffie; altijd en overal

Naast de koffiekwaliteit heeft Saltro voor koffieleverancier Gio Coffee gekozen door de persoonlijke koffieservice. Zo heeft Saltro geen omkijken naar de koffievoorraad en de koffiemachine. Ideaal voor de diverse diagnostische centers, die hierdoor nu altijd voorzien zijn van genoeg koffie en de juiste afstellingen. Daarnaast scheelt het de medewerkers van de buitendienst locaties veel tijd, nu ze zelf geen koffiebestellingen meer hoeven te doen. Erg handig, want het kan soms druk zijn op deze locaties van Saltro. Voornamelijk in de ochtenduren is er een flinke doorstroom aan cliënten die bloed komen prikken. De meeste cliënten doen dit namelijk voordat ze bij hun werkgever aan hun werkdag beginnen. De Verona koffiemachines die in de wachtruimtes staan zijn dan volop in gebruik. Hierbij is de Cappuccino de populairste koffievariatie. Met de Gio Coffee melktopping zijn de Cappuccino’s extra romig en snel bereid. Wat ook opvalt in de koffiehoek is de waterkoeler van partner Viteau. Deze waterkoeler past qua design perfect bij de koffiemachine en biedt naast warme dranken ook een verfrissend bekertje water.

Een showroom van de producten en voor medisch advies

Een van de openbare werkplekken op het kantoor

Koffiebonenmachines voor grote bedrijfsruimtes

Op het hoofdkantoor van Saltro zijn ze nog zoekende naar de juiste koffievoorziening. Hierbij willen ze een iets strakkere vormgeving en een koffiemachine met grote koffiecapaciteit. De Lucca koffiebonenmachine of de Franke A600 lijken hiervoor geschikt. Deze koffiebonenmachines zijn erg populair bij bedrijven met grote bedrijfsruimtes waar veel medewerkers koffie willen.

Kleine werkbesprekingsruimtes voor een korte bespreking met een kopje koffie erbij

De lounge bij binnenkomst van het hoofdkantoor; kopje koffie?

Een doorkijk in het gangpad die verbinding legt met de diverse kantoren en werkruimtes

De wachtkamer op het bezoekersadres; hier laten ze je niet wachten zonder een goede kop koffie

Over diagnostisch centrum Saltro

Diagnostiek is onlosmakelijk verbonden met de diagnose en ligt aan de basis van iedere behandeling. Saltro organiseert de diagnostiek in nauwe samenwerking met huisartsen, verloskundigen en ziekenhuizen om patiënten de juiste zorg op de juiste plek te kunnen leveren. Patiënten ontvangen bij Saltro diagnostiek van hoge kwaliteit, dichtbij huis en met een excellente service en gastvrijheid. Hiervoor kunnen zij terecht bij ca. 170 locaties en indien nodig komen we bij mensen thuis. Bovendien begeleidt Saltro ca. 10.000 mensen met trombose bij het gebruik van antistollingsmiddelen.

Een van de machines in het laboratorium, die zorgen voor de bloedselectie

Een kijkje in het laboratorium waar ze bloedonderzoek doen

De openbare ruimte bestaat uit diverse werkplekken van staplekken tot kleine lounges

Diverse aperatuur voor het onderzoek dat Saltro uitvoert