Sjenkels

Bij een bezoek aan een beautysalon kan een goede kop koffie als start niet ontbreken. Bij Sjenkels ervaren ze dit dagelijks. “Zodra de klant binnenkomt en wij een kopje lekkere koffie serveren, is het echt tijd voor het verwen momentje. Een smaakvolle start met lekkere koffie geeft onze klant meteen een ontspannen gevoel.”

Kwaliteitskoffie met een JURA koffiemachine

Sjenkels Klantcase Gio Coffee

De wachtruimte bij Sjenkels Leiden

Sjenkels Klantcase Gio Coffee

De koffiehoek van Sjenkels in Leiden

 

 

 

 

 

 

Bij Sjenkels bieden ze uiteenlopende behandelingen aan op het gebied van haar, beauty en make-up. Met meerdere vestigingen in Nederland is Sjenkels een bekend begrip onder vele beauty liefhebbers. Wat producten betreft zijn zij veeleisend en kritisch. Ze staan voortdurend op scherp om elke innovatie als eerste te signaleren en blijven het assortiment met de producten dan ook aanpassen. Dat Sjenkels innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, blijkt ook uit hun keuze voor de koffiemachine. Bij Sjenkels staat de JURA WE8 in de koffiecorner. JURA is een traditioneel Zwitsers merk. Deze koffiemachines staan bekend om de hoge kwaliteit, prachtige afwerking en superieure koffiebeleving. De keuze voor een JURA koffiemachine was door Sjenkels daarom snel gemaakt.

Lekkere cappuccino voor klanten

Sjenkels Klantcase Gio Coffee

De ontvangstbalie van Sjenkels

Sjenkels Klantcase Gio Coffee

De JURA WE8 bij Sjenkels in de koffiehoek

Gio Coffee levert elk type koffiemachine van het kwaliteitsmerk JURA. Hiermee was de eerste keuze gemaakt. Vervolgens moest wel nog een keuze worden gemaakt voor een specifieke machine. Bij Sjenkels was er grote vraag naar goede cappuccino. Om deze reden is gekozen voor een JURA koffiemachine met verse melkopschuimer, de WE8. Daarnaast was ook de heet water functie een belangrijke vereiste. “We willen onze klanten snel voorzien van hun kopje koffie of thee. Met een heet water functie in de koffiemachine, kunnen we sneller een kopje thee serveren.”

Een mooie, compacte koffiemachine

Sjenkels Klantcase Gio Coffee

Een heerlijk verwen moment bij Sjenkels

Sjenkels Klantcase Gio Coffee

De kappersstoelen van Sjenkels

Dat Sjenkels in aanraking kwam met Gio Coffee was puur toeval. “In de salon vertelde een klant over een positieve ervaring met Gio Coffee. We zijn vervolgens in gesprek gegaan met Gio Coffee en toen ging het balletje al snel rollen.” Bij Sjenkels zijn ze erg blij met de keuze voor de JURA koffiemachine. “De koffiemachine is lekker compact maar mag er zeker zijn. Omdat onze koffiecorner ook voor de klanten zichtbaar is, wilden we wel een koffiemachine die mooi in het interieur past. Met de JURA WE8 hebben we deze zeker gevonden. En niet het meest onbelangrijke; de klanten vinden de koffie ook erg lekker. We serveren koffie van de Gio Eccellente koffiebonen. Vooral over de cappuccino krijgen we veel complimenten”. Soms komt het bij Sjenkels ook voor dat de klant zelf een tweede bakje koffie pakt. “Het is fijn dat de koffiemachine eenvoudig te bedienen is, hierdoor kan de klant zichzelf ook bedienen als die dit wil”.