Sunday’s

“Koffie van goede kwaliteit vinden wij erg belangrijk voor onze klanten in de studio’s. Sunday’s biedt een totaal beleving en daar hoort goede koffie bij.”

Goede koffie voor alle vestigingen

Sunday’s is een groot en professioneel bedrijf met wel 63 zonnestudio’s door heel Nederland. Bij deze Sunday’s vestigingen kan je terecht om verantwoord te zonnen en voor andere verzorgingsbehandelingen. Nog niet alle Sunday’s vestigingen hebben koffie van Gio Coffee, maar de aantallen lopen snel op. Bij een landelijk opererend bedrijf als Sunday’s horen koffiemachines met een professionele uitstraling. Ook goede persoonlijke koffieservice is essentieel voor verzorgde koffiehoeken die bedoeld zijn voor klanten.

De vestiging in Helmond heeft een Verona koffiebonenmachine met Gio Coffe Grande koffiebonen, die er als beste uitkwamen tijdens de koffieproeverij. De koffiemachine staat in de koffiecorner van de studio. Bezoekers kunnen met de Verona gemakkelijk zelf een lekkere kopje koffie zetten. Van Espresso tot Latte Macchiato. Klanten die komen voor een beauty-behandeling moeten natuurlijk in de watten gelegd worden, ook als het gaat om de koffie!

De servicedesk van beautysalon Sunday’s

De koffiehoek met een Verona en een waterkoeler van Viteau

De beste koffie voor een zonnestudio

Veilig en verantwoord zonnen staat bij Sunday’s voorop. Tijdens je eerste zonbezoek zal, door Sunday’s opgeleid personeel, met behulp van een huidanalyse een persoonlijk zonadvies opgesteld worden. Dit zonadvies helpt je bij het verantwoord opbouwen van een mooi en gezond kleurtje. Bij elk bezoek aan een van de zonnestudio’s krijg je drie verzorgingsproducten die niet alleen je huid verzorgen maar ook de kleur vasthouden;  je hebt dus niets nodig om te gaan zonnen bij een Sunday’s zonnestudio! Sunday’s biedt een totaal beleving aan haar klanten en daar hoort een goed kopje koffie bij.

De wachtruimte die direct naast de koffiehoek staat

Het gangoverzicht met de diverse zonnebankkamers