Superlooks

“Binnen een bedrijf waar alles draait om het beste uit jezelf halen, willen we dat overal doorvoeren. Daarom hebben we gekozen voor Gio Coffee. Zij leveren een mooie machine met lekkere koffie.”

Koffie bepaalt wat je bedrijf uitstraalt

Superlooks Diemen helpt vrouwen om het beste uit zichzelf te halen. Voor hen is een professionele uitstraling erg belangrijk. In samenwerking met experts ontwikkelen ze professionele make-up en accessoires om het gezicht mooi en professioneel op te maken. Als professionele beauty organisatie is de complete uitstraling van het bedrijf essentieel. Zeker als het gaat om de relatie met de klant. Daarom is aandacht voor de uitstraling van het bedrijf belangrijk. Een mooie koffiemachine is hier een belangrijk onderdeel van.

Superlooks klantcase Gio Coffee

De entree van Superlooks Diemen

Superlooks klantcase Gio Coffee

De mooi ingerichte ruimte

Een mooie koffiemachine is een vereiste in de beauty branche

De belangrijkste reden dat Superlooks juist voor Gio Coffee heeft gekozen, is de uitstraling en kwaliteit van de koffiemachine. Wanneer een klant langskomt om zichzelf mooi te laten maken, dient ook alles in de ruimte mooi te zijn. Alle Superlooks producten bevatten natuurlijke en verzorgende ingrediënten. Hier hechten ze veel waarde aan. Daarom vinden zij het ook belangrijk dat de koffie het keurmerk van Rainforest Alliance heeft. Bij Superlooks staat een professionele en persoonlijke relatie met de klant centraal. Dit sluit goed aan bij de filosofie van Gio Coffee, waar maandelijks de koffie persoonlijk wordt bezorgd.

Superlooks klantcase Gio Coffee

De Trento koffiemachine past perfect in het interieur

Superlooks klantcase Gio Coffee

De koffiemachine heeft een prominente plek

Koffie gebruik binnen Superlooks

Twee op de drie klanten drinkt voor of tijdens een bezoek aan een beauty organisatie graag een kopje koffie. Dit zien ze bij Superlooks ook terug. Zodra de klant binnenkomt in de ontvangsthal staat daar meteen de Trento koffiemachine. Maar niet alleen de klanten maken gebruik van deze koffiemachine. Ook het personeel neemt regelmatig een kopje koffie. En vooral de cappuccino is populair. De grootste pieken ontstaan om tien en een uur, maar ook in de namiddag vanaf vier uur is het dringen bij de koffiemachine. “Veel klanten komen door uit het werk, en dan is het fijn dat zij even kunnen ontspannen met een kopje lekkere koffie”.

Superlooks heeft naast een locatie in Diemen, ook nog een vestiging in Rotterdam. In beide vestigingen kan je terecht voor de mooiste make-up. Maar ook is het mogelijk om via de webshop producten te bestellen.