!Triggr

“De organisatie groeide flink en daardoor moesten we ook de koffie anders regelen. Nu heeft iedereen goede koffie zonder dat iemand van ons hier nog omkijken naar heeft.”

Koffiegemak voor !Triggr en haar bezoekers

!Triggr verzorgt cursussen, workshops, evenementen en heeft drie Escape Rooms. !Triggr ligt in Ter Aar, in het hartje van het Groene Hart. Voorheen werd er op deze locatie altijd een pot koffie gemaakt, maar dat redde de organisatie niet meer. Er is voor een andere koffieoplossing gekozen nu de organisatie nog steeds door blijft groeien. Nu is de koffie nooit op, de koffiekan nooit leeg en hoeft niemand meer langs de supermarkt om koffie te halen. Bij !Triggr staat er nu een Verona koffiebonenmachine met een muntensysteem. Zo houden ze het gebruik van de vele grote groepen in de hand. Iedereen kan ‘a la minute’ genieten van een goede kop koffie.  De koffievertegenwoordigers van Gio Coffee zorgen dat er altijd voldoende koffie aanwezig is.

De Verona koffiemachine met muntsysteem

De hoofdzaal voor activiteiten met de Verona koffiebonenmachine

Koffievariatie voor iedere gebruiker

Voornamelijk in de ochtend en begin van de middag is het druk bij de Verona koffiebonenmachine. Je kan er ook niet omheen want de Verona staat in de grote activiteitenruimte. Espresso en ‘gewone’ koffie zijn de meest gedronken koffiesoorten bij !Triggr. “De smaak van de koffie is simpelweg heel goed”, aldus de medewerkers. Ook zij drinken graag een goede kop koffie, waarbij de cappuccino ook erg geliefd is.

Het drumhok als onderdeel van de muziekopleiding

Het hoekje waar de pianolessen plaatsvinden

Resultaten van de laatste schilderworkshop

Het bedrijfspand van !Triggr