Uitgeverij Deviant

Passende koffieoplossing voor Uitgeverij Deviant

Uitgeverij Deviant is een educatieve uitgeverij die methodes ontwikkelt voor de generieke vakken binnen het mbo, vo, praktijkonderwijs en vso (Nederlands, rekenen, Engels, Burgerschap, Duits, geschiedenis en ondernemerschap). De uitgeverij gevestigd in een oud historisch pand in Amersfoort. Door de oude bouwstijl bestaat het pand uit veel kleine ruimtes en gangen. Hierdoor moest men op zoek naar een passende koffieoplossing voor elke afzonderlijke ruimte.

Het bedrijfspand van Uitgeverij Deviant

Oude details van het historische pand zijn in alle bedrijfsruimtes zichtbaar

Binnen het bedrijfspand werken ruim 100 mensen. Om te zorgen dat iedereen altijd direct diverse koffievariaties kan pakken, is er gekozen voor de Lucca koffiebonenmachines. Dit compacte model past door haar smalle vorm perfect in de diverse kleine bedrijfsruimtes. Daarnaast kunnen er met de Lucca koffiebonenmachine veel verschillende koffievariaties gezet worden. Van klassieke Espresso en Cappuccino tot Latte Macchiato. Zelfs voor de niet-koffiedrinkers is er thee en warme Choco beschikbaar.

Een van de creatieve openbare werkruimtes

De Lucca koffiebonenmachine die je direct bij binnenkomst treft

Koffie is essentieel bij Uitgeverij Deviant

Bij Uitgeverij Deviant is de verse bonenkoffie vooral bedoeld voor de medewerkers zelf. Goede koffie op de werkvloer vinden ze bij Uitgeverij Deviant dan ook erg belangrijk. Ze geloven dat je pas het maximale uit je medewerkers kan halen als je ze ook het maximale biedt. Dit zie je niet alleen terug in de goede kwaliteit koffie die ze nu bij Uitgeverij Deviant drinken… Ze hebben namelijk ook een speciale barruimte, waar iedereen na werktijd gezellig een drankje kan doen.

Een van de Lucca koffiebonenmachines die in een klein keukentje naast een werkruimte staat

De barruimte waar ze na het werk borrelen; of gewoon een kopje koffie drinken natuurlijk

Het belang van goede koffie en koffieservice

Voornamelijk in de ochtend is het druk bij de diverse Lucca koffiemachines die verdeeld door het bedrijfspand staan. Vanuit de kleine keukentjes pakt iedereen een kopje koffie voordat ze aan het werk gaan. De gewone koffie en sterkere Espresso zijn hierbij veruit de populairste koffievariaties bij Uitgeverij Deviant. Er is hierbij gekozen voor het gebruik van de vers gebrande Gio Grande koffiebonen. Deze vielen al direct in de smaak bij de vrijblijvende koffieproeverij van Gio Coffee. Over de smaak van de koffie en de persoonlijke koffieservice van Gio Coffee zijn ze dan ook erg tevreden.

Een van de ruimere kantoorruimtes in het bedrijfspand

De keuken op de bovenverdieping waar wederom een Lucca koffiemachine staat

Uitgeverij met hart voor onderwijs

De uitgeverij kenmerkt zich door kwaliteit en innovatie van producten en hecht veel waarde aan persoonlijk contact met en betrokkenheid bij docenten en leerlingen. Hierdoor sluiten de methodes goed aan op de laatste wet- en regelgeving en aan de wensen en behoeften uit het onderwijsveld. De uitgeverij is sinds de oprichting snel gegroeid. Waar de eerste methodes in een kelder van een historisch stadspand ontstonden, werken ze nu in een van de grootste monumentale panden. De uitgeverij is trots op het feit dat ze hun steentje kunnen bijdragen aan beter onderwijs en dat ze dit op een van de mooiste plekken in Amersfoort kunnen doen.

De houten plafonds en ouderwetse deurtjes komen overal terug

Klassiek ontwerp; een blik door het historische trapgat

Een kleine vergaderruimte op de eerste verdieping

De Gio Coffee koffiekopjes staan uitgestald in het raam en klaar voor gebruik